Yıldız değil görev adamı!...

Hüseyin Çimşir'in Adana Demirspor'a gelişi olay oldu, transfer olduğu dönemlerde Adana spor basınının günlerce gündeminde yer aldı, yaşı ve 1.5 yıldır futbol oynamaması çok konuşuldu.

Ancak Hüseyin Çimşir, Adana Demirspor'da oynamaya başladıktan sonra eleştiri oklarının ne kadar yersiz olduğunu herkese gösterdi. Sahada tam bir görev adamı cardı. Antrenmanlarda herkesten çok çalışıyor, yedek kalınca sorun yapmıyor ve sahada mücadele ediyordu. Adana Demirspor'da yeniden doğdu. Bu doğuş ile birlikte nasıl bir görev adamı olduğunu herkese kanıtladı. 

Sezon başında yedek bekleyen tecrübeli oyuncu, formayı kaptıktan sonra bir daha bırakmadı. Hüseyin Çimşir, Mavi-Lacivertli formayı bu sezon 22 maçta 1679 dakika giydi.
 

Yorumlar

Hüseyin CİMŞİR dediğimiz futbolcuyu galiba sıradan 2. lig oyuncusu zannettik galiba. Bu isim Türkiye A Milli Futbol Takımında direkt forma giyenlerdendir. Rica ederim Türkiye'de binlerce profesyonel futbolcudan kaçı A Milli Formayı giymiştir. Trabzon gibi üst seviye takımda yıllarca banko oynamıştır. Ayrıca özel yaşantısına da dikkat dedn oyuncu olunca Hakan ŞÜKÜR gibi M.Unithed li Gigs gibi 37-40 yaşına kadar üst liglerde niçin oynamasın? Hüseyin CİMŞİR'i bir de böyle değerlendirmeliyiz.
gerçekten takdir ediyorum.sene başında bende eleştirmiştim 1.5 yıl futbol oynamamış diye ama bizi tamamen yanılttı helal olsun profesyonellik bu .
Yapılacak tek şey var Hüseyin Çimşir,i Adanademirsporumuza kazandırana teşekkür etmek.
Hüseyin tam bir görev adamı. Çok iyi mücadele ediyor tek eksiği gol paslarını verememesi. Hüseyin önümüzdeki yıl bu takıma çok daha fazlasını verecektir. Kolay değil 1,5 yıl aradan sonra sahalara dönmek.
ilk geldiğinde benim de kuşkularım ve eleştirilerim olmuştu açıkçası.bizi mahçup etti ve etmeye devam eder umarım..
trabzonspor,bursaspor ve milli takım da kaptanlık,ve şampiyonluklar ..başka birşey sölemeye gerek yok ,hüseyin hizmetlerin için saol be babam
allah razı olsun aslanım elinden geleni yapıyorsun. helal olsun. yüreği ile oynuyor gücü nisbetinde.
ilk geldiğinden beri faydalı olacağını savundum onun olmadığı maçlarda çok sıkıntı çektik, keşke yusuf sakatlanmasaydı 2si cok daha faydalı olurdu artık kısmet inşallah playoff a kalırız orda buyuk işler yaparlar. Tebrikler Hüseyin Reis..
hüseyin hakkında en çok yanılanlardan biri benim. bu yaşta 1,5 yıl top oynamamak ve futbola yeni bir dönüş yapmak takdir edilmesi gereken bir davranış. bu oyuncuya kolay kolay ısınamıyorum ama o oynamayınca da durum ortada. takımın ilacı onun tecrübesiymiş anlaşılan. biraz daha atağa destek veren paslar yaparsa bizi kimse tutamaz
xavier zanetti ( inter yaş 39 ) ,rayn gigs ( manu yaş 40 ) hüseyin ve erman gibi profesyoneller bence gelecek sezonda takımda olmalı

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor