"Umutsuzluğa gerek yok"

PTT 1. Ligdeki 4. senemiz. 4 yıldır bu ligde görmediğimiz sonuç, yaşamadığımız tablo kalmadı. Bu yılki ligin durumu da kimseyi şaşırtmıyor. Bugünkü tabloda; 1461 ile Denizlispor düşmeme mücadelesi veriyor, geri kalan tüm takımların bir üst lige çıkma umudu ve hevesi var. 16 takımın hep birlikte Süper Lig mücadelesi verdiği bir ligde de her türlü sonuç alınabiliyor.

Böylesine bir ligde başarılı oynamak için ofansif ve agresif bir oyun anlayışının başarılı olacağını düşünüyorum. İşte bu yüzden bu takımın başına Osman Özköylü getirildi. Taraftar Osman Hoca’nın agresifliği ve rakip kim olursa olsun, rakibin üstüne giden azmi için sevdi, sezon başında Osman Hoca’yı bunun için istedi.

Ancak tanıdığımız ve saha kenarında gördüğümüz Osman Hoca’nın oluşturduğu takım, hiçte Osman Özköylü’nün agresifliğine uygun futbol oynamıyor. Osman Hoca’nın topa hakim olarak oynama anlayışı, orta sahada kısa paslar yaparak rakibi oyundan düşürmesi, sürekli yan paslar yaparak oynanan futbol, Demirspor’u başarıya taşımıyor.

Sezon başından bu yana ligin üst sıralarında olmamıza ve galip gelmemize rağmen oynanan futbol taraftarları tatmin etmiyor. Ligin ilk maçı olan evimizde oynadığımız Karşıyaka maçı dışında “iyi top oynadık” diyebileceğim bir karşılaşma yok. Osman Hoca’nın topu dikine oynayan, ölü topları verimli kullanan ve pres yapan oyun anlayışı ile başarılı olacağını düşünüyorum.

Önümüzde 1461 Trabzon ve Gaziantep maçları var. Ondan sonra zorlu bir 5 haftamız olacak. Sırası ile üst sıraları hedef alan Alanya, Karabük, Elazığ, Adana ve Göztepe ile oynayacağız. Bu periyottan alınacak olan galibiyet ve puanlar şampiyonluk yolunda oldukça belirleyici olacak.

Nadir AVŞAROĞLU

Yorumlar

ne umudu nadir abi osman özköylüyle ve hüseyin kalanın sezon başından beri ruhsuz oyunuylamı olacak bu iş,bu hüseyin kimden torpilli onuda yazarmısınız,teknik ekibin değişmesi lazım vakit kaybetmeden
Osman hoca varsa umut yok. Başkan daha neyi bekliyorsun?
osman hoca gitsin yeter artık yeter
git osman git
Gel de bu futbolla umutlu ol. Bu oyun yüzünden kombinem olduğu halde Erciyes maçından sonra osman hoca olduğu sürece maça gitmeme kararı almıştım. Bu hafta gidersem osmana beyaz mendil sallamak için giderim.
Sabır yazmışsın sevgili yazar allah aşkına daha nereye kadar sabır? Şurda ligin bitmesine 13 maç kalmış nereye kadar sabır 5 hafta kalıncaya kadar mı ? Yan paslardan bahsetmişsiniz dünyada nerede görülmüş yan pas yaparak başarılı olundugunu ? Pası adam eksiltebiliyorsan yaparsın. Kaldı ki bizim oyun sistemi yana pas bile değil geriye pas yapılıyor. Yani bu ne oluyor rakip takımın ileride bize baskı kurmasına davet çıkarıyor.Osman Özköylü ile çıktığımız maçlarda karşı takımın oyuncuları bize karşı daha inat oynuyorlar. Herkeste negatif bir anısı var.Bolu maçında yemedigimiz küfür kalmadı
osman hoca gitmezse bu hafta taraftar onu göndercektir
umutsuzluğa gerek yok kelimesine katılıyorum çünkü bu ligin en iyi takımı biziz. trabzon maçından sonra zorlu bir fikstür bizi bekliyor evet doğru. bu süreçten yüzünün akıyla çıkarsak ki bence çıkarız bu iş bite. yalnız bu site hoca takmış gibi geliyor bana. sürekli seyirciyi hocaya karşı kışkırtma gayreti seziyorum bence buda tehlikeli. bunu yapmayın. destek verin. herkes destek versin.
bu takımın tek sorunu var dikine oynamıyoruz osman hoca pas yapmayı bırakıp topu dırek hucum hattına ulaştırması gerek takımın

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor

Yazara ait son köşe yazıları

16 Eylül 2018, Pazar 16:58
28 Ocak 2018, Pazar 22:16
4 Aralık 2017, Pazartesi 10:04
17 Kasım 2017, Cuma 11:31
31 Ekim 2017, Salı 16:13
26 Eylül 2017, Salı 10:52