Tekrardan başa döndük!

Adana Demirspor'un 3-0'lık Manisaspor yenilgisinin ardından her şey başa döndü.
 
Lige kötü başlayan daha sonra Mustafa Uğur'un göreve gelmesi ile seri galibiyetler alan Adana Demirspor devreyi liderin sadece 4 puan gerisinde 5. sırada tamamladı. “Artık Adana Demirpor’da işler yoluna girdi. Sıkıntılı dönem geride kaldı” yorumları yapılırken, Çaykur Rizespor galibiyetinden sonra 6 haftalık dönemde ortaya konan kötü futbol ve puan kayıplarının ardından kafalarda “Tekrar başa mı döndük” soruları oluşmaya başladı.
 
Son olarak Manisaspor maçında ortaya konan futbol ise adeta saç baş yoldurttu.
 
Oysa Adana Demirspor ligin ilk devresinde başarı grafiğini yükseltmiş, oyuncular arasındaki uyum sorunu aşılmış ve yükseliş trendine geçmişti. Ligde son 9 haftaya girilirken Adana Demirspor 35 puanla, liderin tam 13 puan gerisinde 9. sırada yer aldı.
 
İlk devrenin ilk 8 haftasında 11 puan toplayan Mavi-Lacivertli takım, ikinci devrenin aynı periyodunda sadece 8 puan toplayabildi ve son 5 haftada galibiyet alamadı.
 
İşte Adana Demirspor'un ilk devre ve ikinci devredeki 8 haftalık performansı;
 
 

Yorumlar

K.Erciyesle Manisaspor kendisahasında kazanıp deplasmandan da 4puan çıkartırsa kesin iki takımkolkola süper lige çıkar yoksa 3-4 ve 5nci durumdaki takımların maçlarına göre durum farklı olabilir
beyler kimse bu takımdaki topçulara da hocaya da suç bulmasın..lig uzun bir maraton kadro derinliğimiz olması gerekirdi beceriksiz yönetim yüzünden olmadı..Giden topçular şimdi kalsaydı çok çok daha iyi olabilirdi..Sahada oynayanlar da insan formsuz dönemleri elbette olacaktı bekleniyordu bu aslında..Ama iş bilmez yönetim bu topçuları makine sandı lig sonuna kadar süper performans bekledi paralarını vermeden !! içerdeki ilk maçta kaptan ermanın gönlünü almalıyız..
Böyle beceriksiz yönetimmi olur oturmuş kadroyu bozuyorsun,yedek oynayan oyuncuları alıyorsun para için lavalı önce kasımpaşa sonra mersin pazarlık yap sat ondan sonra laval oynamak istemiyor izlemini yarat.Kasıtlı olarak takımı düşürerek gidecekler.
ben hocayada futbolcularada suç bulmuyorum kadro bu hoca ne yapsın hepsi bu işte bu yönetim para yok diye sattı futbolcuları devre arasında dolayısıyla şampiyonlığu sattı bu yönetim yazıklar olsun

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor