Taraftarlar Manisa’ya nasıl gidecek?

Perşembe günü saat 19.00'da Adana Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Manisaspor-Adana Demirspor maçına Şimşekler Grubu deplasman yapma kararı almasının ardından birçok taraftar Demir Store’a uğrayarak isim yazdırmaya başladı.
Bu akşam saat 19.00’a kadar Demir Store’da isim alınarak kaç otobüs gidileceği belirlenecek. Adana valisi Hüseyin Avni Coş'un destekleri ile taraftarlar Manisa'ya akın edecek.
Adana’ya 870 km. mesafede ve yaklaşık 14 saatlik bir yolculukla gidilmesi planlanan deplasmana, gece saat 02.00’da hareket edilecek. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda toplam 822 kişilik deplasman tribünü olduğu düşünülürse, Adana’dan ve başta İzmir olmak üzere Ankara, Çanakkale, Eskişehir ve Isparta’dan gelecek Demirsporlularla misafir takım tribününün dolması bekleniliyor.



Yorumlar
22.05.2013 14:02
Puanlar: 6
Yeni yorum ekle