"Taraftarımızla bütünleşip mücadele edeceğiz"

Takım kaptanımız Erman Özgür, Pazartesi günü saat 19.00’da 5 Ocak Stadı’nda oynanacak olan Bucaspor maçı için taraftarımıza destek çağrısında bulundu.

Bucaspor karşılaşmasının Play-Off’a kalma yolunda en önemli maç olduğuna değinen kaptan Eman Özgür, “Bu karşılaşmada büyük taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bucaspor maçının son düdüğüne kadar bizler sahada, taraftarlarımız da tribünde mücadele etmek zorundayız” dedi.
 

Yorumlar

erman hadi be babam koyun şu bucaya üzmeyin bu büyük taraftarı artık hadi be aslanım
kaptan niye böyle bir şey dedin ki? hani biz taraftar olarak da camia olarak da süper lige hazır değildik, şimdi neden taraftarı desteğe çağrıyorsun ki? emin ol ben o gün senin dışında ki tüm adana demirspor camiasını desteklemek için orada olacağım, kaptanlığı hiç ama hiç haketmiyorsun..
kaptan destekleyelimde nasıl olacak işten 19.00'da çıkıyoruz nasıl geleceğiz. p.tesi 19.00'a maç koyan bu fedarasyonun taaa...
Alalhına gurban büyük kaptan, Buca maçında stattayız, arkanızdayız. Ancak siz de formayı sırılsıklam ıslatın, kafaya tekme uzatın, mücadele edin, formanın hakkını verin.
kaptan gözünü sevem biz şuna inanıyoruz. bu takım bu kadro istesin süper lige çıkar. çok zor değil be koçum. hadi aslanlarım.
önce inanalım gerisi kolay ads 4 0 kazanacak
YENİN BE BUCAYIIIIII
Kaptan taraftarı merak etme gereğini yapar yeterki siz buca maçında onurlu mücadelecifutbolunuzu sahaya yansıtın yeter

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor