Stajyer hakem maçı katletti!

Adana Demirspor, Kartalspor'a mağlup oldu. Ancak hakem hataları yine canımızı yaktı. Bu sezon sadece 9 maçta görev alan ve bu maçların 5'inde 4.hakem, 4'ünde orta hakem olan stajyer hakem Aytekin Durmaz maçı katletti.

İstanbul'daki karşılaşmanın hakemi Aytekin Durmaz, önce 15. dakikada Juninho'nun şutunda Kartallı oyuncunun eline çarpan topu görmezden geldi ve pozisyonun devamında ev sahibi ekibe penaltı verdi. Bu dakikada top Adana Demirspor defansının arkasına atıldı. Tecrübesiz hakem ceza alanı içerisinde Ali Zitouni ile ikili mücadeleye giren Burak Keskin'in omuz omuza mücadelesine penaltı kararı verdi. Üstüne birde kırmızı kartını çıkartarak Mavi-Lacivertli takımın direncini ilk dakikalardan kırdı. Pozisyon sonrasında Adana Demirsporlu futbolcular hakeme itiraz etti ancak karar değişmedi.
 
Bu sezon 9 maçta görev alan ve bu maçların 5'inde 4.hakemlik sadece 4'ünde orta hakemlik yapan stajier hakemin "skandal" kararları bununla da bitmedi. Aytekin Durmaz, Kartalspor'un 3.golünde net ofsaytı ver(e)medi.

Birçok pozisyonda Kartalspor'dan yana düdük çalan hakem, saha içerisinde Adana Demirsporlu futbolculara karşı tutumu da çok sertti.

 

Yorumlar

sen tam bir kpeksin aytekin!
bu yorumumun arkasındayım tabi siz kabul ederseniz
boşuna ''sahipsiz şehrin takımı'' değiliz. Hakemde bu ünvanın hakkını vercek tabi..
Stajier nedir ya ??
Hakeme suç bulmayı bırakalım artık.İYİ YÖNETİLMİYORUZ.
Akadaşlar görünen köye kılavuz istemez tamam bazen hakem hatalarıoluyor kartal maşında da penaltı pozisyonundan 30 saniye önce junınhonun şutunda elle oynama var hakem vermedi ama Ali zutuni hareketlifutbolcu Burak keskin gerisinde kaldığından biraz kontrolsüz girdi bazı hakemler omuz omuza mücadelede hemen penaltı vermiyor ama Adana demir spor yönetim Mustafa hoca ve futbolcular şu son 3 maçta ellerini vicdanına koyup düşünecek cefakar bu muhteşem taraftara yazık zaten bu hafta tavşanlıyla berabere bile kalınsa playof şansı kalmaz artık tüm hesaplar seneyekalır Mustafa hocam şunu kafana iyi sok Nurullahsız ilk onbir olmaz ilk onbire stoper olarak Burak akyıldızıoynatacağına burak keskin olmayınca yanına ufukhanı oynat sağa rıdvanıkoy
tavşanlıyı yenemezsek o sahadan ne topçular ne hoca ne yönetim çıkamaz kardeş tarfatarın canı burnunda
iyi yönetilmiyoruz o zaten malum geçen hafta antep junınhonun volesine smaç yaptı hakem devam dedi hak arayan bir yönetim başkan yokki ? bayram mbilla için memleketi ayağa kaldırdı bu hafta erciyes maçındaki hakem çok dikkatliydi
yonetmeyi bilmiyor durduk yere duduk calıyor bu nasıl hakem
Sezon başından beri yazıyorum hakem hatalarına yönetimin tetbir almasını,galip geldiğimiz maçlarda penaltılarımız verilmedi önemsemedik ama böyle krıtık maçlarda bir hakem hatası maçın kaderini değiştiriyor eğer o elle oynama pozisyonu verilseydi penaltı pozisyonu olmayacaktı ve 6 dakikada 3 gol yemeyecektik.yönetim bu sene çok pasif kaldı hiçbir tepki göstermedi hakem hatalarının devamlı olmasından yönetim suçludur.
yönetim istifaaa.....

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor