Şimşekler Grubu, İstanbul Tayfası ile buluştu

Dün akşam saat 19’da Beşiktaş Şeker Cafe’de biraraya gelen İstanbul Tayfası Şimşekler Grubu tribün liderlerinden Adem Tel ve Ramazan Ölçer’i ağırlayarak son dönemde Adana demirspor’da yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Konuyla ilgili olarak Tayfa’nın sitesinde yapılan açıklamada;

“Buluştuk !

Adana Demirspor İstanbul Tayfası olarak dün saat 19.00 sıralarında buluştuk. Uzun süredir buluşmama gibi bir durumun söz konusuydu. Tribün liderlerimizden Adem TEL ve Ramazan ÖLÇER'in katılımıyla bu duruma son verdik ve buluştuk.

Buluşmamızın temel amacı kongre öncesi ve sonrası bilgilendirme, tartışma ve sorunlarımızdı.

Sorulan her soruya açık yüreklilikle cevap verildi. Hatalar ve doğrular konuşuldu. Bundan sonra neler yapılacağına dair fikirler ortaya çıktı.

Buluşmanın bir hayli verimli geçtiğini, faydalı olduğunu söyleyebiliriz. Buluşmamıza geldikleri için, Tribün Liderlerimiz Adem TEL ve Ramazan ÖLÇER'e teşekkür ederiz.” denildi

Yorumlar

masadaki biramı jack danielsmi seçemedim ya :))
bence ikiside mevcut :)
Adem abi Alkol ve Sigara kullanmaz.
bilal azizin ismi geçiyor transferde o adam şikeden hapis yatmıştı sanırım.
yine gec kaliyoruz sampiyon olmus erciyes ve rizenin futbolcularini diger takimlar kapisiyor bize yine döküntüler kalacak.
efes pilsen :)
BİLDİĞİN EFES O KARDEŞ :)
para bol, avrupa tayfasıyla bıle buluşurlar, gökoglubank, hızmetınızde.
sami kardeşim. belki haklısındır bu yorumunda bişey diyemem, yalnız sana deselerki şu trübünle uğraş, orda yatkalk, deplasman ayarla, tur düzenle, koordine et 2bin kişiye gözkulak ol deseler banane yaa işimmi yok hiç uğraşamam dermisin demezmisin. ben şimşeklere girmedim bugüne kadar hep maratoncuydum. ama şimşekler baktığınız zaman türkiyeye adını gayet inkar edilemez bi şekilde duyurdu. şimşeklerin hçbirini tanımam. tanışmak gibide bi niyetim olmadı ama senin bu yazdığınıda trübüne zarar vereceği kanaatinde olduğum için cevaplama gereği duydum. affına sığınarak söylüyorum trübün takımın canıdır kanıdır. her nasıl olursa olsun. gelir gider tablosu gütmeksizin takımını destekler trübün. bırak yanlış yönetimin olsun. sen taraftarına gem vurma yeter kardeşim. saygılarımla...
düne kadar bilmem ne oğluydu bugun gökoğlu ve yandaşları. önder başkana çok ayıp ettik hakkını helal etsin. şimşekler grubu iki kardeşin tekelindedir. kendi menfaatleri ön plandadır. Kendi çıkarları demirsporun çıkarlarıdır. tek geçim kaynakları adanademirspordur. uyanın artık camide bile inanmadığın güvenmediğin imamın ardında namaz kılınmaz. bunlar grup lideri değil çete reisidir.
ramazan abi tweet atıyo :D
efes siz hayatın taaaa.............. :)
zıkkımın dibi yorum yaptığınız şeylere bakın taraftarlarımız iyice saçmalamaya başladı haydi hayırlısı
Herkese herşeye eyvallahda bu Ramazan kimdir nedir bu tribünlere yıllarını verenler var ama kimse bunlar kadaar ön plana çıkmıyor,neyse biz bu takıma yıllarını verenler olarak bunlarada EYVALLAH
şimşekler grubu yaş ortalaması her geçen gün düşüyor. aklı selim insanlar girmiyor artık o trübüne. Yeni yetme genç arkadaşlarımı demirspor sevdalası sıfır art niyetle 90 dakika susmadan bağıran arkadşlarımız. biraz ağır bi itham olacak ama kullanıyolar . bizim gözümüz mavi ve lacivertten ibaret adem tel ve göksel ve ramazan beylerin ise paradan ibaret. Adanademirsporun çogu şeyi sizlerin tekelinde. Biletler, ads store, gidişler döünüşer, selahattin aydoğdudan alınan paralar, eskilerden gökoğlundan alınan paralar. Tuncel ve gökoğlu giremezdi bu kıpadan lafta herşey. ceplerinde parayla heryerden girebilirler. sizin gibi adamları satın alırlar bizi ve demirsporumuzu asla...
Biz öyle bir grubu tanımıyoruz. maraton ve güney kale arkası yeter demirspora
arkadaş lütfen bölücü yorum yapmayalım ya bizler bir bütünüz
Şimşekler Grubu 3-4 kişinin şahsi çıkarları için binlerce kişinin duygularını sömüren sadece kendi çıkarlarını düşünen bir grup olmuş..
sosyalist demirspor, bağımsız demirspor, Livornoyla dostluk maçı, Yönetim istifa.. Ömer çeliği karşıladık? Yönetimi destekledik? Taraftarı enayi yerine koyduk? Kaç para aldınız?
ne güzel yazmışsın bunu okuyup da utanırlar mı?? acaba
yahu gençler şimşekler grubunun hakkını yemeyelim ,yönetim grubu maddi anlamda kolluyorsa helali hoş olsun karda yağmurda çağmurda deplasman yapıorlar demirspor taraftarı istatistiklerde 6.oluyorsa bunda grubun büyük payı var aman babam birbirimizi yemeyelim birlik olup sımsıkı sarılın birbirinize
manisa maçındaki taraftar grubununmu payı var bunda, koca bir hataydı grubun kapalıya çıkmaqsı. hakkı yok demiyoruz gerektiğinde biz bağırıyoduk adananın gruru şimşekler grubu diye. ama bu adamlar ranta vurmuşlar bu işi. meslek haline gelmiş demirspor üzerinden para kazanmak.
gercekads lı kardeşim, benım yazdıklarım yurek yarasıdır. ben demırsporluyum, şimşekler gurubu olarak turkıyede nam yaptıysak, bu senın, onun, benım sayesındendır, adem ve ramazan vazgecılmez ınsanlar degıldır, bu ınsanlar yue-reklerı ıle özde demırsporlu olmak zorundalar, bu sorumlulugu, onların ustune veren onbınlerce kışıye karşı sorumludurlar, duruş sözde olmamalı, ne yanı 4 ay önce benı ataturk parkına gotureceksın, yonetım aleyhıne eylem yaptıracaksın, eylem yaptıklarımın şikayetıyle, emnıyete ıfade verceksın, sonra donup ben bu ısanlara destek verıyorum dıyeceksın, bana bu destegı mantık ölculerı ıcerısınde bırı cıkıp anlatsın, ikna etsın, ben buradan şerefım ustune yemın edıyorum, herkesten özur dıleyecegım, ama kımse hıkaye anlamasın, kımse demırsporun menfaatı ıcın demesın.
aynen kardeşim aynen, yok sabrımızı taşıramayın yok yıkarız dökeriz yok şudur budur. zurananın son deliği hani ne oldu yine aynı adamlar başımızda. en çokta o adama önder serine yaptık haksızlığı adamın ne anası kaldı ne sülalesi. kendimden utanıyorum böyle üç beş tane kendini bilmeze ayak uydurup kendimi kullandırdığım için. herşey adanademir için diyoduk gözümüzü kapayıp gidiyoruz ads uğruna. ama artık yok eskidendi o. sen ordan mavi diceksin ben lacivert demem kardeşim. sizin gibi adamlarla değil yola kapı önüne çıkılmaz.
o zaman git güney kale arkasına turuncu diye bağır sana en çok o yakışır :)
güney kale arkası da demirsporun misafir takım tarftarları zamanında kuzey kale arkasında duruyordu. hatırlarmasın.
gençler 5 tl lik bir bilete ve bir tavuk dürüme satmayın mavi lacivert sevdamızı kullandırmayın kendinizi bu sözde türbin lideri menfaatçılara. türbin liderleri adana lı olduğuna bile inanmıyorum adanalıları rezil ettiniz dönekliliğinizle.
şimşekler gurubu geçen yıl durmuş çolak ve gökoğlunun başarısızlığına neden göz yumdü bunu banla anlatsın biri beni ikna etsin. topçular denizliye finallere giderken bu yönetim sakın gelmesin denizliye biz varımızı yoğumuzu ortaya katacağız dememişmiydi.sezon bitti. yönetim istifa dedik yürüyüşler yapıldı sosyal paylaşım sitelerinde gurup yönetime ağıza alınmayacak sözler söyledi. şimdi tükürdüğümüzü yaladık. adananın gururu maraton gurubu. menfaatçılarla işimiz yok artık.yıllarca denenmiş kişilere 1 yıl daha demeninde. çıkardan başka hiç bir sebebi olamaz. benimde çıkarcılarla asla işim olnaz. adananın gururu maraton gurubu o kadar.
Ramazan Ölçerin adanaspor maçında elindeki kombinelerinde ne olduğunu söylemiş mi (; ADANADADA ŞİMŞEKLER GRUBU TOPLANTISI İSTİYORUZ !
gökoğlu istifa de sonra gökoğluna onay ver. akp li ömer çeliği havalanında karşıla akp den umut bekle. sonra git atatürk parkında akp eylemi yap. dik durmak bumu. vaaaybeeee.
Unutma, unutturma.. ! haber ads lütfen linki yayınla.. İşte bizim başkanımız(!) http://demirgibiyiz.files.wordpress.com/2011/01/tuncel_adanaspor.jpg
Şimşekler grubu 2010'da ne diyordu ? Ne oldu ? Mustafa Tuncelin başkan olmasını istememek için o kadar çok sebep varki hangisini yazalım; 1)12 trilyon para harcanması ve sonuçta şampiyon olunamaması 2)12 trilyon harcamanın dışında bırakılan yüklü miktarda borç 3)Bu şehrin diğer takımına, 2 takım birden çıksın diye maç verilmesi 4)Mersin maçı versin diye, Demirsporun Onurunu düşünmeden Mustafa Tuncelin kırmızı lacivert kravat takması 5)Mersin maçını bağlamış gibi davranıp istasyonu süsletip Futbolcunun motivesini sıfıra indirmesi 6)Güngören finalinden önce Güngören bizim dengimiz değil diyerek Güngörenli futbolcuları çok hırslandırması 7)Sulardaki tarihi binamızı satması.. Kulüp taşınsa bile orası Demirsporun kalabilirdi 8-Başarısız olunca yönetimi bırakırken gider ayak Yiğidi,Erhan Çatalcamı ve Emrahı bedavaya vermesi. ve böylece kulübün köküne dinamit koyması 9)her platformda gururla galatasaraylı olduğunu söylemesi 10)başkanlığı sırasında bir futbolcuya 700 milyar 600 milyar 500 milyar gibi korkunç paralar verilmesi. hala o paraların sıkıntısı yaşanıyor 11)futboldan hiç ama hiç anlamaması. 12)7-8 yıl önce ilk başkanlığı sırasındada aynı hataları işlemesi. örnek Taner Demirbaşın satılması 13)Basına verdiği demeçlerde hiçbirzaman Adana Demirspor başkanına yakışan bir üslupla konuşamaması 14)Adana Demirspor taraftarını bazı demeçlerinde karalaması, kendi hatalarını örtbas etmeye çalışması 15)başkanlığı sırada siyaseti her an Demirsporun içine sokması ve futboldan çok siyasi kararlar alması
unutmadık ve hiç bir zaman unutmayacağız ! http://2.bp.blogspot.com/_Jw_NMT6IhWM/Sz81agX2ssI/AAAAAAAAAYA/6BqPfq_BKiA/s320/mustafa+tuncel.jpg
Şimşekler grubu ne diyordu ne oldu ? Mustafa Tuncel Bu Kulübe Başkan Olamaz ! ''MUSTAFA TUNCEL BU KULÜBE BAŞKAN OLAMAZ , 2 YIL ÖNCE KULÜBÜ KARANLIĞA GÖTÜRENLERİ BU KULÜPTE GÖRMEK İSTEMİYORUZ.'' ''O BAŞKAN OLACAĞINA DEMİRSPOR AMATÖRDE OYNASIN AMA ONURUYLA YAŞASIN.'' ''KIRMIZI LACİVERT KRAVAT TAKANLARI, ERHAN ÇATALCAM-YİĞİT GİBİ FUTBOLCULARI BİLEREK SERBEST BIRAKANLARI UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ.'' ''MALUM TAKIMA MAÇ VERİLİŞİNİ VE KULÜBÜN KÖKÜNE DİNAMİT KONULUP GİDİLİŞİNİ UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ.'' ''BU KULÜBÜN ONURSUZ YAŞAMASINA MÜSADE ETMEYİN,SON 1 YILDA GELİNEN NOKTA ARAYA GİTMESİN...'' ''ŞAMPİYONLUKTAN DAHA DA ÖNEMLİSİ DEMİRSPORUMUZUN ONURUYLA,ŞEREFİYLE YAŞAMASIDIR...
Şimdi bu demirsporlular sizlere sormaz mı şimşekler grubu.. Şampiyonluktan daha da önemli olan demirsporumuzun onurunu, şerefini nasıl ayaklar altına alabiliyorsunuz ? ve yine demirsporlular demez mi size : Tükürdüğünü yalamak nasıl bir duygu diye ?..
efesin yanında fındık,tavuk sote ,kalamar vs hoş oluyor beeee ,canım çekti
sözum sado baba ya, sado baba bu kadar ıyımser olma, şimşeklerın genclerı, aslan gıbı gelıyorlar, pırıl,pırıl, kalblerı ve demırspor sevgılerıyle gelıyorlar, aramızdakı kokuşmuşların ışı yok artık, şu son genel kurulda yaptıkları neyın karşılgıdır, bunu sende,bende kerkesde cok ıyı bılıyorlar, ıdealler,ılkeler, hele hele, demırsporluk ruhunu satın alacak para, daha tedavule cıkmadı.
tabiki haklısında grubu tanımam etmem ama yıllardır yaptıkları inkar edilemez be babam ,hem demirsporumuz hiçbir taraftar grubunun tekelinde olamaz orda hemfikiriz biz bir bütünüz büyük bir aileyiz,ben şahsen çok gururluyum ,çünkü 3 büyükler dışında hiçbir takımın taraftar sitesi bölesine ilgi görmüyor , bir arkadaş yazmştı demirspor gaz çıkarsa türkiyede olay oluyor ne mutlu bize
Kırmızı bayraklı şimşekler grubu nerde :( ? LİVORNONUN KARDEŞİ DEMİRSPOR NERDE ?
Şimşekler grubunun arkasından sallayanlar ! Bİ SORUNUNUZ VARSA ABİLERİMİZ ADS STOREDE GİDİN KONUŞUN
:))))))))))))))) ads storedede işim olmaz. eskidendi . gurubun yanındada. ne önünde nede arkasında. ads maraton. adananın gururu maraton gurubu o kadar.
eleştirirsiniz eyvallah ama arkadan sallamak olmaz
grubun abileri hem istanbulla hem ankara tayfasıyla her zaman iletişim halinde sorun yok sanaldan sallamayla bu iş olmuyor.
Birakin bu abilerimiz demirstorede felan islerini burasi ahkam kesme yeri degil,biz adem ve goksele maraton olarak inandik ve sezon boyunca bu yonetimi istifaya cagirdik da bu tepkileri vermemiz normal degilmi, sizde adam cikip mantikli aciklama yapin madem.oyle
şu laflara bak, aynı kurtlar vadısı ayagı, abımız, storede konuşmak ısteyen gıtsın konışsun,,,,sen kımsın ...,, abı kım, sız fılm mafıasımısınız.
Buradan caf caf yapmakla olmuyor, bi sıkıntısı olan zaten store' a gidip konuşur.Kimsede ahkam kesmek olarakta algılamasın söylediklerimi ... Sadece sorunları varsa sorunları olan kişilerle gidip görüşürler diyorum eğer yüzleri varsa. Onun dışında ikide bir " biz maraton olarak" yok efendin " biz maraton olarak" diyip durmayın görende diyecek ki maratonda bi tane daha grup var maratonu yönlendiriyor tribünü çekip çeviriyor. Bu tip maraton veya güney kale muhabbeti yapanların maksadını herkes biliyor. Bu tribünler ikinci bir gruba izin vermez , öyle birşey kimsenin umrunda değil herkes işine baksın. Son çArşı operasyonlarıda bize gösterdiki her tribüne operasyon hazırlığındalar , Bizede müdahale olabilir onun için herkes akılını başına alsın.
OKUYUN . Ne oldu yani arkadaşlar gümbür gümbür lige giriyoruz diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz . Ne güzel transferler oluyor bu sene kenetlenelim diyoruz yönetim futbolcu taraftar herkes kenetlensin diyoruz bazı renktaşlar çok ayıp ediyor . Adam ben maratoncuyum ben kapalıcıyım diyor biz hepimiz demirsporluyuzsiz . Kimsenin kimseye sallamaya hakkı yok siz sıcacık evinizde uyurken bu adamlar 20 yıldan beridir deplasman yapıyor tribünde 5000 kişiye göz kulak oluyor deplasmanda adem abinin parası olmayanlara çorba yedirdigini bilirim yani siz sadece dış gorunusten bile ramazan abiye salliyorsunuz adamın yürüyüşü tuhaf diye salliyanlar var adam 10 numara insan şehrin yıkılmayan tek kalesi şimşekler grubudur . Biz hepimiz demirsporluyuz hepimiz kenetlenelim süper lig yakındır . Yanlış konustuysam affola YAŞA VAROL ADANADEMİR !
tayfalar kim bursada alanya maçında adamlar tiyatro izler gibi maç izliyordu. adana dan gelen taraftarlar ve şimşekler grubu destekledi. ayrıca demirspor da siyaset yoktur bu son 3-4 yıldır uydurulan birşey.
kuzey kalelı arkadaş, adım abın , cocuklara hangı parayla corba ıcırmış, beleş tutulan otobuslerden, cocuklardan bılet parasını kım topladı, adem abının fabrıkası var da bızmı bılmıyoruz. beleş bılet alıp, cocuklara satan kım,, bırak bu ayakları, dune kadar ıstıfa dıye kıcını yırtanlar, bugun arkanızdayız, yanınızdayız laflarını , babasının hayrına mı söyluyorlar.
bu adamları kim seçiyor neye göre seçiliyorlar bi seçilmişlikleri varmı. MAHALLE TEMSİLCİLERİNİ TOPLASINLAR Bİ TOPLANTI YAPSINLAR ADAY OLAN VARSA ARALARINDA SEÇİM YAPILSIN. ÖYLE KAFAYA GÖRE DİKTATÖRLÜKLE OLMASIN BU İŞLER. MADEM DEMOKRASİYİ SAVUNUYORUZ ÖNCE KENDİMİZDEN BAŞLAYALIM.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor