"Play-offlara kalmak istiyoruz"

Adana Demirsporumuzun Brezilyalı oyuncusu Juninho HaberADS'ye özel açıklamalarda bulundu.

Play-offlara kalmak istediklerini belirten Juninho, "Gaziantep BŞB maçı geride kaldı ve önümüzde sadece 4 maç var. Birbirinden zorlu 4 maç. Takım olarak bunun farkındayız ve play-offlara kalmak istiyoruz. Bunun için mücadele veriyoruz ve tüm konsantrasyonumuz play-off üzerine. Taraftarımızın bilmesi gereken birşey var. Biz sahaya her şeyimizi koymaya çalışıyoruz. Bu haftaya kadar çok iyi işler yaptık ve kalan 4 maçımızı kazanıp, play-offa kalacağız" dedi.

Taraftar baskısının olmadığını söyleyen sambacı, "Taraftarla ilgili bir baskı olduğunu düşünmüyorum. Son 8 maçımızda sadece 1 galibiyetimiz olsa da 3 de beraberliğimiz var. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Play-offlara kalacağımıza biz inanıyoruz, onlarında inandığını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantep BŞB maçında son dakikada kaçırdığı gol pozisyonuna çok üzüldüğünü söyleyen başarılı oyuncu ,"Golü kaçırdığım zaman çok üzüldüm. O golü attığım takdirde takımıma galibiyeti kazandıracaktım. Ama baktığımız zaman son pozisyon dışında maç içinde çok gol pozisyonumuz vardı. O pozisyonlarda gol olmadı. 3 puanı çok istedik ama maalesef olmadı" dedi.

 

Yorumlar

SON DAKİAA!!! TFF Yönetim Kurulu 16 Nisan 2013 günü aldığı yönetim kurulu kararıyla mevcut durumun devamı halinde PTT 1. Ligde 4. sırada yer alan 1461 Trabzon ile Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta averajla ikinci sırada yer alan Polatlı Buğşasspor'un bir üst lige çıkmalarına veya play off'ta mücadele etmelerine yasak getirdi
hey aslanım benim senin varlığın yeter , temiz yüreğine kefilim senin babam
lan ne var o top gol olsaydıda 1 hafta sesim kısık gezseydim gooooooooooooll diye bağırmaktan.
juninho senin allahını severim ben çok kral topçusun lan
güzel oyna çıkalım ama biraz zor

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor