Mehmet Gökoğlu: "Yücel İldiz ile anlaşabiliriz"

Bugün saat 15.00’de kulüpte bir basın açıklaması yapan Demirspor II. Başkanı Mehmet Gökoğlu, Adana Demirspor’un Yücel İldiz ile anlaşmaya yakın olduğunu belirtti.

Şener Özcan ve Rıdvan Koçak’ın imza törenlerinin ardından basın mensuplarının soruları üzerine söz alan Mehmet Gökoğlu Adana Demirspor’un teknik direktör arayışları ile ilgili olarak;

“Yücel İldiz ile Başkanımız Mustafa Tuncel ve yönetim kurulu olarak yaklaşık 2 saatlik bir görüşme yaptık. Olumlu geçen toplantının ardından her iki taraf da 2 günlük bir düşünme süresi görüşünde birleşti. Önümüzdeki günlerde Yücel İldiz ile yine oturup görüşeceğiz. Süper Lig’e çıkma adına Başkanımız Mustafa Tuncel önderliğinde kenetlendik. Başarıyı getirmek için çok büyük mücadeleler vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

aha buraya yazıyorum ve saklıyacagım, bunlşar ıkı ay sonra , şaka yaptık, ne şampıyonlugu, bız adamları kandırmak ıcın böyle dedık, bu demırspor menfaatı ıcın yapılan taktıktı, demesele, görürsünüz.
JUNİNHO NE OLDU TRANSFERİ İMZALAMADI HABER VARMI
imzaladı 3 yıl ads
Gökoğlu şampıyon yapıp Avrupada kupalar peşine düşsekte bu kulüpten gitmeni özlemle bekleyecem
yönetimden bir ricam var dikkate alırlarsa. şu maraton tribünü 2 kapı ne olur çok rica ediyorum bu sayıyı artırsınlar mümkünse 8-10 tane olsun her hafta ezilme tehlikesi atlatıyoruz.
ula kongre yapılalı 10 gün oldu hala bir hoca getiremediniz be yuh
Milliyetin haberine göre junınhoyu akhisar belediye de istiyormuş yönetimin bir an evvel imza attırması lazım yoksa elimizden gidecek veya çok pahalıya alacağız.
Arkadaşım Akhisar belediye spor önce anlaşamadığı Emrah Eren kaleci oğuz dağlaroğlu Emin Aladağ Kenan özer Merter -uğur ve kenan özerle anlaşsın bak juninho bizde bonservisini aldık 3 yıllık imza attı
beyler bu futbolcularin yanindaki renkli gomlekli arkadasi taniyan varmidir,yonetimdenmi acaba merak ettimcunku ben onu her macta kapali gisesinin oradagoruyodum...
gökoglu bey, lıonel messı yı getırsen boş, senı adem tel, göksel tel , talat ve ramazan dan başka kımse sevmıyor. allah aşkınızı daım etsın.
ya bır ınsan, bınlerce kışı tarafından sevılmedıgını , bıle , bıle, halen, bu ışlerle ugraşması, para zoruyla kendını sevdırmek ıstemesı, anlaşilacak bır durum degıl...bunun tıbbi karşılıgı, psıko bunalım demek heerhalde.
inan anlamıyorum bu yönetimi başarılı bir hoca varken neden başka hocada israr edeler anlamış değilim
hakkaten arkadaşım ne yapmak istiyolar acaba 5 hjafta sonra göreceksinz yine hoca değişecek bak yazıyoprum buraya mustafa uğur hoca olmalı takımın başında
sayın gökoğlu hata yapıyorsunuz hata neden yücel idiz mustafa uğur varken düzgün inasan diyemi dürüst diyemi mustafa uğurla görüşmüyosunuz hala

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor