"Hocamızla ilgili haberler yalan ve asılsızdır"

Adana Demirspor Futbol Şube Sorumlusu basında çıkan Mustafa Uğur'un gönderileceği yönündeki haberleri yalanlayarak, "Hocamızla ilgili haberler yalan ve asılsızdır" dedi.

Sezonun ilk haftalarında Mustafa Uğur ile anlaşırken, kendisinden takımı kümede bırakmasını istediklerini belirten Çimen, “Mustafa Hocamız aksine hedefin Adana Demirsporumuzu ilk 2 ya da ilk 6’dan Play-Off’a kalarak şampiyon yapmak olduğunu belirtmişti. Şu anda hocamızın belirlediği hedefe çok yakınız. Hocamız ile anlaşmadan önce, takımımızın haliti ruhiyesini hatırlayalım. Mustafa Uğur Hocamız ile çok iyi bir çıkış yakaladık. Şu anda Türkiye gündemine oturmuş bir takımı oluşturan teknik direktör ve ekibine sahibiz” dedi.

Artık Adana Demirspor Kulübü’nde istikrar döneminin başladığını, bu yoldan da geri adım atmayacaklarının altını çizen Çimen, “Bu haberi ortaya atanlar nifak tohumlarıdır. Adana Demirspor’un önünü kesmeye çalışıyorlar. Biz Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak bu tür asparagas haberlere müsaade etmeyeceğiz. Biz teknik ekibimizin de oyuncularımızın da durumundan memnunuz. Büyük Adana Demirspor camiamızın da hem teknik heyete, hem de futbolcularımıza güvenip inandığını biliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor