Erçağ ve Şener ilk 11’e döndü

Adana Demirspor’un geçen sene elde ettiği şampiyonlukta büyük emekleri olan ve bu senede gösterdikleri performansla büyük övgü alan Erçağ Evirgen ve Şener Özcan ilk 11’de ki yerlerini 1461 Trabzon maçı ile birlikte geri aldılar.
Bu sezon 7 gol 6 asisstlik performansıyla takımın gol yükünü çeken oyunculardan biri olan Erçağ Evirgen 2 maçlık aradan sonra tekrardan ilk 11’e döndü. Ligde en son şanlıurfaspor maçında ilk 11 başlayan Erçağ Ankaragücü ve Bucaspor maçlarında kulübede oturmuş ve oyuna sonradan dahil olmuştu.
Geçtiğimiz sezon yaşanılan şampiyonlukta en fazla pay sahibi olan isimlerin başında gelen Şener Özcan ise 3 maç önce kaptırdığı formasını 1461 Trabzon maçı ile geri aldı. Son olarak 3-0 mağlup ayrıldığımız Manisaspor deplasmanında forma giyen başarılı file bekçisi Bucaspor maçında ağır eleştiriler alan Ramazan’ın yerine karşılaşmaya ilk 11 başladı.


Yorumlar
07.04.2013 19:17
Puanlar: 9
Yeni yorum ekle