Demirspor taraftarları Ankara’da alanlardaydı!

1 Mayıs’ta taraftar grupları da alandaydı. Endüstriyel futbol karşıtı taraftar grupları bir çok ilde olduğu gibi Ankara’da da alanlara çıkarak işçilere destek verdi. Ankara’da yaşayan işçi, memur ve öğrencilerden oluşan Demirspor taraftarları, diğer taraftar grupları ile birlikte 1 Mayıs’ı kutladı.

Ankara’da da birlikte ortak kortej oluşturarak yürüyen Gençlerbirliği “Kara Kızıl”, Ankaragücü taraftarları, Adana Demirspor “Ankara Ekspresi”, Galatasaray “Tek Yumruk” ve Fenerbahçe “Öteki 1907” grubu hazırladıkları ortak pankartla dikkat çekti.

“Faşizm 0-1 Mayıs” ibaresinin yazılı olduğu pankart alanda oldukça ilgi gördü. Ayrıca Ankara’da Galatasaray “Tekyumruk”, Adana Demirspor “Ankara Ekspresi” ve Beşiktaş “Çarşı” grupları da pankartlarıyla yer aldı.
 

Yorumlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor