Demirspor taraftarı Reyhanlı'yı unutmadı

Adana Demirspor taraftarı 11 Mayıs'ta Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan terör saldırısını kınadı. Mavi-Lacivertli taraftarlar "19 Mayıs'ta hüzün bile anlamlı yalnız değilsin Reyhanlı" yazılı pankart açtı.

Öte yandan İstanbul'da Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası öldürülen Burak Yıldırım adlı taraftar da unutulmadı. Kapalı tribünün üstünde "Suçlu ayağa kalk!. Sorumlu: demeçler, yöneticiler, medya. Sonuç: Burak Yıldırım artık yok. Ailesi parişan, Can garip, can suskun, can paramparça" yazılı dev pankart açıldı.

Yorumlar

5 ocak reyhanlıdan beter oldu 17. 000 kişiyi öldürdünüz rezil adamlar
Grup orada rahmetli burak yıldırım ile pankart açıp acıyı paylaşıyor. Bir kaç kendini bilmez ise Tarzanlar'a saldırıyor. Ayıptır arkadaş ya. O adamlar kalkmış deplasmana gelmiş. Takımları gol atmış. Tabi ki sevinecek. Sen ise seviniyorlar diye kalk millete saldır. Yazık ! Demirspor sevgisi bu değil ! Demirsporluluk bu değil.
biLmeden yorum yapma manisaLılar hem küfür etti hemde çakmak atarap ufak bir kardeşimizin kafasından yaraLanmasına sebeb oldu
Butuun onurlu demirsporlu yoldaalarimi selamliyorum d'un Ottawa koydugunuz durus cok anlamliydi hem reyhanli halkini hemde bir tataftara acimasizca yapilani saldiri sonucu yasamini kaybetmesini gundeme getirmek anlamliydi sizele kucuk dolusu hasretimle sevgililerimi yolluyorum

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor