Demirspor maça hazır

Adana Demirspor play-off mücadelesinde rakiplerinden biri olan Bucaspor ile pazartesi akşamı yapacağı maça hazır. Bugün saat 17.00’da yapılacak ter idmanının ardından Mavi-Lacivertli takım kampa girecek maç saati beklemeye başlayacak.

Bucaspor maçı ile ilgili olarak teknik direktör Mustafa Uğur, play-off yolunda önlerinde 7 tane final gibi karşılaşma bulunduğunu belirterek, bu maçlardan en önemlisi Bucaspor maçı dedi. Hafta boyunca yapılan hazırlıklarla bu karşılaşmaya hazırlandıklarını belirten Uğur, taraftarımızın önünde bu maçı kazanarak, ilk 6 hedefinden uzaklaşmamak istemediklerini belirtti.

Sakatlıkları sona eren Burak Keskin ve Yusuf Kurtuluş sevindirirken, Berat’ın sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor. Kendi sahamızda oynayacağımız Bucaspor maçında Mustafa Uğur’un defans ve ön libero hattında nasıl bir kadroyu sahaya süreceği merak konusu.
 

Yorumlar

erciyes , kayaka ve urfa maçlarındada hazırdık neticeyi gördük bakalım yarın hazırmıyız göreceğiz ?
MAVİ ŞİMŞEĞİM Adana da Güneyin bir incisi Lacivert mavidir forma renkleri Kalbimizde gizlidir onun sevgisi MAVİ ŞİMŞEĞİM MAVİ ŞİMŞEĞİM Yanmış bir kere hiç sönmüyor meşalen Adanalı gururlu hep seni sevmekten İnanmışız biz sana tek bir yürekten MAVİ ŞİMŞEĞİM MAVİ ŞİMŞEĞİM Yerlere Göklere yazdırdık isminizi Bilmeyen yok ki geçmiş tarihinizi Gönüllere işledik gerçek sevgimizi MAVİ ŞİMŞEĞİM MAVİ ŞİMŞEĞİM Ne zaferler gördük zaferlerle döneceğiz İyi günler yakında hep beraber göreceğiz Öyle bir sevgi ki şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz MAVİ ŞİMŞEĞİM MAVİ ŞİMŞEĞİM

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor