Juninho, HaberADS'den Emre Temel'e yaptığı açıklamada, Şampiyonluktan bahsetmek için daha erken olduğunu belirterek, "sezona maç maç baktıklarını ve böyle devam etmeleri halinde şampiyon olacaklarını" söyledi.
Adana Demirspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Juninho, şöyle devam etti:
"Transferin son gününde hatta saatlerinde Adana Demirspor'a geldim. Adana Demirspor hakkında pek bir bilgim yoktu. Ancak şu an Adana Demirspor'da oynadığım için çok mutluyum. Çok fazla taraftarı var, kulüplerine aşıklar. Şampiyonluk kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım'' ifadelerini kullandı.
”Adana Demirspor taraftarı gibisi yok”
Adana Demirspor taraftarını nasıl bulduğu sorusuna Juninho, ”Bu taraftara hitap ettiğim için kendimi dünyanın ayrıcalıklı insanlarından bir tanesi olarak adlandırabilirim” diyerek, ”Ben yıllardır futbol oynuyorum. Daha öncesinde Brezilya ve Bulgaristan'da yıllarca oynadım. Dünyanın bir sürü taraftar topluluğunu gördüm. Hiçbiri kusuruma bakmasın, Adana Demirspor taraftarı gibisi yok. Bunu gerçekten yaşadığım, sonuna kadar hissettiğim için söylüyorum. Takıma olan tutkusu, katkısı ve sevgisini gösteriş biçimi olarak Adana Demirspor taraftarının eşi ve benzeri yok. Bu taraftara hitap ettiğim için de kendimi dünyanın ayrıcalıklı insanlarından bir tanesi olarak adlandırabilirim” dedi.
"Herkes şampiyonluk için bize güvensin"
Ligde Adana Demirspor'un Şampiyonluk şansını değerlendiren Brezilyalı oyuncu, ”Şampiyon olmanın ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğinin hepimiz farkındayız. Fakat farkında olduğumuz bir şey daha var ki o da gücümüz. Gücümüzü nasıl ortaya çıkartabiliriz? Bunu gün, gün çalışarak yaratıcılığımızı artırarak ortaya çıkarabiliriz. Bugüne kadar iyi puanlar topladık. Gücümüzün farkındayız. Bu gücümüzü saha içinde maksimum düzeyde kullanabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bize herkes güvensin” şeklinde konuştu.
"Her maça galibiyet için çıkıyoruz"
Pazartesi günü oynanacak Kartalspor maçı için düşüncelerini sorduğumuz Juninho, "Biz takım olarak her maça galibiyet için çıkıyoruz. Gaziantep BŞB Spor maçına çıkarken de galibiyetten başka bir düşünce yoktu. Kartalspor maçına çıkarken de olmayacak. Sahamızda 3 puan alıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.
Geçtiğimiz haftalarda maçımızı anlatan TRT spikerinin "Juninho'yu daha önce Denizlispor ve Kocaelispor'dan hatırlıyoruz" sözlerini sorduğumuz sambacı, "Hayır, ben ilk defa Adana Demirspor için Türkiye'ye geldim. Adana Demirspor'da da uzun yıllar kalmak istiyorum" dedi
Yorumlar
Yeni yorum ekle