"Hayali bile zordu"

Mükemmel bir hafta sonunu geride bıraktık. PTT 1. Ligde şampiyonluk ve play-off şansını kaybeden Demirspor maalesef artık ligde kalma adına bir yarış sürdürüyor. Puan sıralamasında altımızda yer alan 8 takımın tamamı da puan kaybederken, bu takımlardan 4’ü mağlup oldu, 4’ü de berabere kaldı.

Bu fotoğraf ile Pazar akşamı karşısına çıktığımız Orduspor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Aslında maçın ilk yarısı oldukça kötü idi. Lider olmak arzusu ile üzerimize gelen Orduspor, orta sahayı ele geçirdi. Ferhat, Efe ve Raşit’ten oluşan orta sahamız ise Orduspor ataklarına yeterince karşı koyamadı.

Ön liberosuz bir kadro, Ferhat’tan ön libero yaratmaya kalkan bir anlayış, defansif özellikleri olmayan Efe ve savaşamayan Raşit ile forvet hattımızda tek başına mücadele eden Juninho’yu besleyemedik. Erçağ ve Timur’da gününde olmalarına rağmen ilk yarıda üretken olamadılar.

Maçın ikinci yarısında ise tek başına bir Ercan Albay vardı. Futbolculardan öğrendiğimiz kadarı ile tüm takıma bir ruh ve heyecan veren Ercan Hoca, Denizli’de play-offlarda sahaya sürdüğü kadroyu aynı ruhla sahaya sürdü. Nerede ise yakaladığı tüm fırsatları değerlendiren Demirspor, ikinci yarıda sahaya yansıttığı oyun ile haklı bir üç puan aldı.  

Ligin tamamlanmasına sadece 7 hafta kala oldukça oldukça rahat bir nefes aldık. Tecrübelerime göre 41-42 puan ligde kalma sınırı olacak gibi gözüküyor. Küme düşme hattında bulunan Denizli ve Tavşanlı ile deplasmanda yapacağımız karşılaşmalar tehlikeli gibi gözükse de evimizde oynayacağımız Manisa, Fethiye ve deplasmandaki ligin son sırasındaki K.Maraş maçları hedef karşılaşmalar olarak görünüyor.  

Murat HASEKİOĞLI

Yorumlar

Sayın hasekioğlu futbolcuların bir dünya sorunu var.Kulağınıza birşey gelmiyor mu ? bu yönetim 4*4 lük galiba sesiniz soluğunuz cıkmadıgına göre...Dün antrenmana cıkmıyordu bu futbolcular

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor