"Hakemler ligin üstünü dizayn ediyor"

Spor yazarı Erman Toroğlu, Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasında hakem Ali Şansalan'ın net penaltıyı verememesini eleştirdi.

Erman Toroğlu/Fotomaç: Sivas-Galatasaray maçını seyrettikten sonra Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşması havası alınmış gazoz gibi geldi. İki taraf da top oynamaya çalıştılar. İki taraf da sanki galip gelmiş gibi oynadılar ama önde olan taraf Beşiktaş'tı. Adana Demirspor açık top oynadı. Beşiktaş bundan daha rahat faydalanabilirdi ama faydalanamadı. Siyah-beyazlılar defansta da rakiplerine bayağı pozisyon verdiler. Şunu yazmadan geçemeyeceğim; Welington'un koluyla yaptığı hareket net penaltıydı. Kolunu ve vücudunu kullanarak topu kesti. Benzer bir pozisyonu yine Beşiktaş kalecisi Mert, ceza alanının dışında yaptı. Hakem kırmızı gösteremedi.

Emre Akbaba'nın şutunda Welington'un müdahalesi net penaltı. Var neredesiniz var? Yoksa yukarıyı dizayn mı ediyorsunuz? Emre Akbaba'nın yerde kaldığı pozisyon net penaltı. Ndiaye'nin yaptığı faule sarı kart veren hakem Wellington'un Onyekuru'ya müdahalesine vermiyor. Birinin üzerinde Beşiktaş diğerinin üzerinde Adana Demirspor forması var diye mi? Josef'in Belhanda'ya müdahalesi net sarı kart. Kırmızı karttan atılmalıydı. Ya hakemin gözü kör ya da heyet raporundan torpilli geçmiş. Nasıl bir hakem bu? Yürek yok abi yürek yok. Bunu vermek yürek ister. Bu hakemler seni beni suya götürür susuz getirir.

Yorumlar

seni hiç sevmem ama bozuk saatin doğruyu gösterdiği dakikalara denk gelmişiz. eyvallah. maç izlerken bu detayları biz de konuştuk
Hoca doğruyu söylüyor ama maalesef gerçek bu lig bilerek dizayn ediliyor 4 vüyük + başakşehir tarafından
Bırakın bu işleri kardeşim..Joseph atılmalıydı tamam..Diğer penaltı serzenişleri saçmalık..Erman Toroğlu hakemken ne skandallara imza atttı,yorumcu olmuş..Salla sallayabildiğin kadar:))

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor