A2 Takımımız Türkiye Finallerine doğru!

A2 Ligi'nin 13.haftasında Mavi-Lacivertli gençlerimiz Karabükspor'u konuk etti.
Adana Demirspor A2 takımımız kendi evinde Karabükspor'u 1-0 mağlup ederek Türkiye Finallerine katılma yolunda önemli bir virajı geçti.
Yusuf Kurtuluş'un da forma giydiği A2 Takımımız karşılaşmaya, Emre Selen, Mehmet Gayır, Uğur, Onur Gedikkaya, Hüseyin, Ali Osman, Tolga, Yusuf Kurtuluş, Yusuf Atalay, Mahsun, Yunus ilk 11'i ile çıktı.
Aşırı sıcak altında oynanan maçı Adana Demirsporumuz Sinan'ın attığı golle 1-0 kazandı. Yusuf Kurtuluş'un kullandığı kornerde topa iyi yükselen Onur Gedikkaya çok güzel bir vuruş yaptı ama Karabükspor defansı çizgiden çıkardı. Dönen topu Sinan düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.
Karşılaşmanın 90+4.dakikasında Onur Gedikkaya ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
A2 Ligi'nde son haftaya girilirken Adana Demirspor bu galibiyetle 16 puanla 5.sırada yer aldı.
Adana Demirspor A2 takımımızın Türkiye Finalleri'nde mücadele edebilmesi için haftaya Beşiktaş'ı mağlup edip, Antalyaspor'un puan kaybetmesini beklemesi gerekiyor.
Maç sonunda Yusuf Kurtuluş ,"Şükürler olsun A2 takımıyla 90 dakika oynadım. Bu sıcak havada verdikleri mücadeleden dolayı bütün A2 takım arkadaşlarımı kutluyorum ayaklarına sağlık" dedi.


Yorumlar
29.04.2013 18:13
Puanlar: -1
29.04.2013 19:41
Puanlar: 4
29.04.2013 22:06
Puanlar: 4
Yeni yorum ekle