Yusuf Erdoğan sözleşmesini feshetti

Hikmet Karaman yönetimindeki Adana Demirspor'da bir ayrılık daha. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesini feshettiği iddia edildi.

Adana Demirspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Mavi Şimşekler'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Adana Demirspor'da Yusuf Erdoğan alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetti. Tecrübeli futbolcu; Mavi-Lacivertli formayı 45 maçta giydi ve 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yorumlar

gs'ye gidiyor.
Bedavaya gider gs yoksa almaz.
feshetti diyor zaten. yazılanı okumayı öğrenin
Birkaç yıl içinde es-es Bursa Altay Giresun Zonguldak Ankara Demirspor lu bir ligde hep beraber buluşuruz ;)
Başkan akıllı adam..Şişmiş fuzuli kadroyu boşaltıyor..Gidenlerden ne gelirse Allah bereket versin..Gençlerle yola devam..Nani-Balo-Semih-2 Yusuf-Emre-Dorukhan-Rodrgez-Nouranı-Cısse-Vedat-Atal-Gravıllıon..Ayaklarınıza sağlık canlar...Abat-Barasi-Breyton-Mendoza-Mılad-M.Kapı-İzzet muamma..Onlar da gidebilir aga....Mıchut-Abdulsamet-Maestro-Burhan Ersoy-İsmail-Manev-Nabil-Ozan-Sergen-Şah-Tayfun-Deniz Eren-Shehu ve diğer gençlerle yapılacak 3-5 genç transferle yola devam..Forza Murat Aga:))
Eğer doğru ise parasız bir, iki ay oynar sonra olmaz. Güle güle gitsin. Zaten de katkı sağlayan bir oyuncu değildi. Demek ki para almadığı için oynayamadı.
Yusuf Erdoğan mı katkı saglamadi :) dcjbcvb
Gidene kapı açık, fakat vefasızlık yapmadan gitsinler. Güle güle, Allah sağlık versin.
Batıyorsunuz arkadaş kim size siirtliyi getirip başkan yapın dedi Adana'da adammı kalmamıştı şimdi size tuz yalatıyor resmen dilber dansı yapıyor
Aga gitsinler diye ödeme yapmıyor..Zaten satsan kimse almaz..Aga işini biliyor helal olsun:)
Böyle giderse alt yapı ile mücadele edeceğiz. 18'lik gençler iyi oynar ama. Süper lig bu. 3. Lig bile gençlerle olmaz. 6-7 tecrübesi olan oyuncu lazım. Allah sağlık versin. Allah hayırlı olanı versin. Ne yapalım?
büyük başkan nerdesın sponsor paraları nerede belhandalar onyekurular bunlardan gelen paralar nerede lig tv alınan paralar nerede
Formanın armanın hakkını verdi, hırslı oynadı, iyi mücadele etti, bazı önemli maçlarda oyuna direkt katkı yaptı, kritik goller attı, asistler yaptı, kapasitesini zorladı, Avrupa maçında jeneriklik bir gol attı. Saha içinde Atatürk silüetli bayrakla tur atması hepimizi gururlandırdı, helal olsun dedirtti. Yolun açık olsun cesur yürekli Yusuf Erdoğan..
Demir sporumuza başarıya aç , hırslı ve mental olarak güçlü , dinamik , genç futbolcular lazım. bu gidenlerin içinde 4 veya 5 futbolcu hariç gerisi zaten bu saydığım özelliklere sahip değillerdi çok da büyük bir kayıp değiller , diğer takımlarda da böyle yaparlarsa zaten anında gönderilirler yada yedek kulübesine oturtulurlar.Başkanım bu paralar nereye akıtıldı taraftar olarak bunu bilmemiz hakkımız değilmi , olan Ads mize ve bize oluyor artık taraftarlar olarak güzel haberler duymak istiyoruz bu haberler bizi çok üzüyor bir an evvel bu sorunları çözüp önümüze bakmalıyız. Ads ' miz bu durumdan hemen kurtarılmalıdır..
Kesin olan şu. Takim seneye Süper ligde ligin dibine demir atar ilk maçtan itibaren , sonra da 1.lige düşer. Sonra da 2.lige ..bu ara maddi problemler olduğu için amatör olur .Yukarıda yazan arkadaş gibi Eskişehir, Mersin,Bursaya kardeş gelir . MSanacak dönemi iyi bir araştırma gerekiyor!!!
bu ne arkadas!! para odenmiyorsa futbolcular mutsuzsa gelecek yil coook zooor ligde tutunmamiz allah yardimcimiz olsun!!
Durun bunlar daha iyi günlerimiz yakında takımda oyuncu kalmayacak dahası önümüzdeki günlerde bu alacaklarını ödenmediği oyunculardan dolayı rekor puan silme cezası gelecek hatta alacaklar ödenmemeye devam ederse fifa tarafından direkt küme düşürülme cezası gelecek ah sancak ah Bekir Çınarın kemiklerini sızlattın yaktın koca çınarı
Karın toklluğuna günümüzde hangi topçu oynari ayrıca 5 ay para almadı ses de çıkarmadı teşekkür edelim yolu açık olsun
1970 yılından bugüne taraftarıyım. Fikir yürütmek kadar kolay birşey yok, ancak herşey para, bu konuda herkesin kulübe sahip çıkması gerekli, sonrası yorum hakkı olsun.
hiç beklemezdim demeki herşey paraymış.ads
haydi adana murat başkana destege valisi tüm belediye başkanları iş adamları şimdi tam zamanı ads ye destek olmalı.
Tüm esnaf sattıgı ürünlere %2 ek demirspor destek ücreti koysun,
Üstat..ADS şirket unuttunuz sanırım..Şirket sahibinin aymazlıklarını esnafa mı yükleyeceksiniz..Niye??..Sen git oynatmadığın oyuncularla,para ödeyemeyeceğini bildiğin halde aldığın oyuncularla,gönderdiğin hocanla Fıfa'lık ol..Showu sen yap,cefasını taraftar veya esnaf-iş adamı-Belediye vs.mi çeksin??..E hani ADS'yi şirketleşme kurtaracaktı??..Hayırlı işler.
Yok bence herkes evini satıp siirtliye versin o zaman harika olur lan dana ne içtin sen yine

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor