"TARAFTARIMIZ ÖLÜYÜ DİRİLTİR"

PTT 1.Lig'in 21.haftasında Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Adana Demirspor'da maç sonu oyuncularımız taraftar için övgü dolu sözler söyledi.
 
Kaptan Erman Özgür mikroblog sayfası Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bizim seyircimiz bugün ölüyü diriltdi. Bizi desteklemeye gelen herkese teşekkürler" dedi.
 
Takımımızın başarılı sol kanat oyuncusu Kerem Can ise, "Asla yılmayacağız belki iyi oyun sergileyemedik ama taraftarlarımızla bir bütün olduğumuz görüldüifadelerini kullandı.
 

Yorumlar

Başka takım taraftarları olsaydı maç 3-1 olmuşken statı terk ederdi,gerisini yazmağa gerek yok.
büyüksün kaptan, örnek birisin, bu takıma bu taraftara yakışan bir kaptansın seviyoruz seni çookk. bu taraftar adamı mezardan çıkarır siz oynayın yeterki gerisini biz halledeceez
siz yüreğinizi koyun oynayın yeterki. yenilsekte çağırırız sizi trübüne erman baba.
bizim takımın her zaman böyle abilere ihtiyacı var...iyiki geldin iyiki demirspor'lu oldun Erman Özgür...!
siz yüreqinizLe oynayın yenin veya yeniLin ama o formanın hakkını verin ....
erman baba 2 hafta sonra ki DAVAMIZ ı unutmayın ha tüm takımı iyice işle öğüt hazırla babaaaaa,koyun şu tur GEY lere yineeee :)
o forma kutsaldır nasip olmaz herkese..hakkını verin gerisini bize bırakın ermanım..
adam gibi adamsın erman özgür

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
01 Adana Demirspor