Şimşek İrfan Can Eğribayat’a talip oldu

Spor Toto 1'inci Lig'de kulübün futbol şubesinin Danimarkalı spor adamı Rasmun Ankersen'in ortak olduğu yatırım şirketi Sports Republic'e devir sürecinin sonuçlanmasını bekleyen Göztepe'de kadro dışı olan İrfan Can Eğribayat'a yeni talip var.

Adı Trabzonspor ve Galatasaray 'la anılan 24 yaşındaki file bekçisine memleketi Adana'nın ekiplerinden Adana Demirspor talip oldu. Adana Demirspor'un oyuncu için sarı-kırmızılılarla temas kurduğu öğrenildi. Göztepe'ye 2 yıl önce Adanaspor'dan gelip yabancı kalecilerin önünde 1 numaralı file bekçisi olan İrfan Can, ilk sezonunda 35, geçen sezon 32 maça çıktı. İrfan Can, Süper Lig'den düşen Göztepe'de mart ayında oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının ardından kendisine tepki gösteren taraftarlarla tartıştığı için kadro dışı bırakıldı. Satış listesine konulan kaleciye dönüş yolu kapatılırken, bonservisinden iyi bir gelir elde edilmesi planlanıyor.

Yorumlar

Yahu bu çocuk çok kötü bir kaleci. Yani gs liler musleradan sonra ismail çipeyle ne yaşadıysa bizde muriçten sonra bununla aynı şeyi yaşarız. Bu çocuğun yerinde olsam gelmem çünki adanalılar izmirlilerden çok daha ağır küfrediyor.
Asparagas haber..3.kaleciye forvet parası ödeyemez ADS.Oyuncu satacaksa da,gelecek para böyle lüks ve pahalı kaleciye zaten harcanmaz..Hani para yoktu??..
İyi kaleci ,turgey kokenlide olsa alalım iyi olur
Berke Özer'i alsak daha faydalı olur hem de bonservisi elinde.
kaleci yerli olsun türkiyede artık kaleci yönünden sorun yok yabancı kalecilerden daha iyi şuan kalecilerimiz.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor