Şimşek bu 11'le galibiyet arayacak

Play-offların ilk maçında Adana'da krtitik bir 90 dakika oynayacak Adana Demirspor'da nefesler tutuldu ve saatler öncesinde maçın heyecanı yaşanmaya başladı. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak zorlu karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyor.

Kalede Şener Özcan'ın olması beklenirken savunmanın sağında sakatlıktan kurtulan ve tecrübesi ile Rıdvan'dan bir adım önde olan Özgür Öçal, defansın göbeğinde Burak Keskin ve Ufukhan solbekte ise Kerem Can görev alacak.

Hüseyin Çimşir ve Guy Roger'ın savunmanın önünde pozisyon alması bekleniyor. Erçağ Evirgen hücum bölgesinin sağında, Kaptan Erman Özgür ise sol kanatta görev alacak. Hem hücumda hedef pasları atan hemde oyunu kuran isim olmaya çalışacak.

Hücum hattınında ise bitmek bilmeyen enerjisi ile Juninho ve "mızrağın keskin ucu" olarak Luiz Eduardo görev alacak.

Teknik direktör Mustafa Uğur'un takımını Manisaspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor:

Şener Özcan, Özgür Öçal, Burak Keskin, Ufukhan Bayraktar, Kerem Can Akyüz, Erçağ Evirgen, Hüseyin Çimşir, Guy Roger, Erman Özgür, Juninho, Luiz Eduardo

Yorumlar

Umarim erman yine sac bas yoldurmaz
stoperde burağın yanında mutlaka berat oynamalı..ufuk ta burakta çok kısa manisanın forveti kaha uzun boylu ve kafa vuruşları çok etkili onu durdurmak içn berat şart..burakta hızıyla çığı kapatır diye düşünüyorum..inş süper lige çıkacak bu takım..
erman iyidir iyi :D
Gol yememek çok önemli o yüzden... DENİZLİ PANTERİ ŞENER.....
BERAT NEDEN OYNAMIYOR ADAM BU LİGİN EN İYİ STOPERİ.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor