Rakip Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında Adana Demirspor kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Geçen hafta deplasmanda Altay'ı 3-1'lik skorla mağlup eden Mavi-Lacivertli takım Cuma günü Kasımpaşa ile karşılaşacak. 

Adana Demirspor-Kasımpaşa karşılaşması 26 Kasım Cuma günü saat 20:00'de oynanacak.

Kasımpaşa geçen hafta kendi evinde Karagümrük ile oynadığı  karşılaşmadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. İstanbul ekibi bu sezon geride kalan 13 haftada sadece 2 galibiyet alabildi.

Karşılaşma öncesi Mavi-Lacivertli takım 19 puanla 10.sırada yer alırken, Kasımpaşa 9 puanla 19.sırada yer aldı. 

Yorumlar

Rakibin puan durumundaki konumuna bakarak kolay bir maç olarak görmeyelim. Malatya da aynı durumdaydı ne yazık ki yenilmiştik malatyayaa. Kapanan takımlara karşı zorlanıyoruz, bu maça ona göre hazırlanmak lazım. Kanatları bu maçta daha üretken kullanıp kapalı defansın dengesini bozmalıyız ayrıca ceza sahası etrafından bol bol şut çekmemiz lazım dönen topları da takip edip gol bulabiliriz. Altay maçında ki gibi ben atim olayları bu maçta da yaşanmaz inşallah, bomboş pozisyonda arkadaşın varken kaleye şut çekmek olmaz. Bu konuyu da oyuncularla konuşmak gerekir diye düşünüyorum. Haydi şimşegim bu maçtan da galibiyet bekleiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Başarılar.
Kirmizilli ziyaretci mac icin yorumunu bekliyorum
rehavete kapılmazsak rahat bir maç alacağımızı düşünüyorum. haydi şimşeğim⚡+3
Kasimpasayi yendigimiz takdirde cok iyi konuma gelecez
Kasımpaşa maçı nolur bilmiyorum umarım yeneriz ama aklımda tek birşey var bnm tanıdığım Deli Demirspor gider Trabzon a çelme takar ve Türkiye nin gündemine oturur , Demirspor bu yaparmi yapar gider Trabzon u orda devirir, bekliyorum valla
Bu gün izlediğim Trabzon'u çok rahat yener ADS..Antep'e bu kadar pozisyon veren bir takım nasıl lider anlamak zor..Kasımpaşa maçı çok gollü geçer,çok açık oynayan bir takım..Ciddiye almak lazım,süratli oyuncuları var..Karagümrük bu hafta çok kötü top oynadı,futbol şansı ile yendi..Forza ADS..
Aynı fikirdeyim ☺️
Burada iki kisi ziyaretci rumuzuyla yorum yapiyor.Birisi surekli negatif digeri surekli pozitif yorum yapiyor.Anlayamadigim iki yorumcuda ayni mi yoksa farkli mi eger ayni kisi degilse lutfen bir tark olsun mesela ads li ziyaretci olsun pozitif yorumcu arkadas

Yeni yorum ekle