Rakip Gaziantep FK

Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında Adana Demirspor deplasmanda Gaziantep FK'ye konuk olacak.

Geçen hafta kendi evinde Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Mavi-Lacivertli takım Cuma günü Gaziantep FK ile karşılaşacak. 

Gaziantep FK-Adana Demirspor karşılaşması 7 Ekim Cuma günü saat 20:00'de oynanacak.

Gaziantep ekibi geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0'lık skorla mağlup oldu.

Yorumlar

Yeneriz, yeniliriz çok iyi bir takımımız var gerçek taraftar her durum, her şartta destek olandır
Ortasahamızdaki oyuncularımız çok yaşlı topu ileri taşıyacak gençlige sahip degiller,agır kalıyor çok top kayıpları yapıyoruz,uzaktan şut atacak oyuncumuz da pek kalmadı,gulbrandsen bence her maç oynamalı ki takıma adapte olabilsin.Ayrıca gençlerimiz çok özellikle Mustafa kapıya çok şans vermemiz şart,ayagı en düzgün,en teknik oyuncumuz,artık onları da kadroya alıştırmamız şart görünüyor,böyle farklı oyuncular rakibi de şaşırtır,ezber bozarlar.
Hadi inşallah cuma günü akşamı tekrar lider oluruz. Ne diyelim biz bu durumu 25 sene alt liglerde yaşayamadık. Genelde bu zamanlarda teknik direktör değiştiriyorduk.
Sevgili kardesim inşallah biz yeneriz bizim puana daha cok ihtiyacimiz var yoksa zor gunler bizi bekler ama sizi yenersek nefes aliriz öz güven gelir. Adanaya sevgiler sizleri seviyoruz antepden selamlar
Ortasahada ndiaye gibi ileri geri koşacak biri lazım belhanda ile zaten bir kişi eksik oynuyoruz sene 2022 futbol da koşan takım kazanır,haa kosmuyorsa Hagi Alex Sergen gibi biri olması lazım bu tip yıldızların kosmama lüksü vardır blhnda gibi canı çekince oynayanin değil bize saman alevi değil koşan lazım;)
Tebrikler:))
Rakibin kim olduğu önemli değil yeterki biz kendi oyunumuzu oynayalım taraftarda gaziantepte akın eder montella hocamıza güveniyoruz İnşAllah uzun yıllar görev yapar

Yeni yorum ekle