PTT 1.Lig'de yeni sezon ne zaman başlıyor?

PTT 1.Lig’de 2012-2013 sezonu 26 Mayıs'ta yapılan Manisaspor-Konyaspor play-off finalinin ardından sora erdi. Ligin bitmesinden sonra takımlar kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Türkiye Futbol Federasyonu, PTT 1.Lig’de 2013-2014 sezonunun başlangıç tarihi olarak 17-18-19 Ağustos tarihlerini duyurmuştu.

TFF'den yapılan açıklamaya göre futbol sezonu, Süper Lig ve PTT 1. Lig 'de 17-18-19 Ağustos; 2. Lig'de 8 Eylül; 3. Lig'de ise, 1 Eylül 2013 tarihinde açılacak.

Son kez takımlarını 23 Mayıs tarihinde izleyen Mavi-Lacivertli taraftarların 37 gün daha sabretmesi gerekiyor.

Yorumlar

3 maç seyircisiz sebeb olanlar utansın
ilk 3 deplasman nere olursa olsun ordayım
K.maraş bekleriz gelin =))
Yönetim işallah bu 3 maçı gözönune alır kombine fiyatlarını belirlerken
ne 37 gün sonrası bir grup çapulcu taraftar yüzünden 3 maç ceza aldık oda hesaba katılırsa ekimde ancak görürüz takımı
Daha 1 aydan fazla var. Maç günü sabah erkenden içimde oluşan o heyecanı, arkadaşlarla telefonda yapılan heycanlı heycanlı organizasyon planlarını, genellikle çakır kafayla maça girip yürekten takımımı desteklemeyi... sözü uzatmaya gerek yok aslında adanademirsporu çok özledim.
bizdeki de şans ya bu cezalı oldugumuz 3 macın ikisi bir turuncularla bir de mersinle olur.
deplasmana gidemiyorum; 3 maç dışarda 3 maç seyircisiz, ekimi bulacak nerdeyse 5 ocakta maç seyretmek.sebep olanlara yazıklar olsun diyorum.
burayada yazım bari. forvet alın forvet. mbilla-m.baddal-depedris alın birini işte...
yaz günlerini bu yüzden sevmez oldum .hani yarsız yatılmaz derler ya .ben de demirsporsuz yaşayamıyorum.bir zamanlar bir reklam spotu var dı '' turkcell süperig başlasın artık '' diye .. ptt 1. lig başlasın artık diyorum.şafak 37
ağzını hayır aç ziyaretçi kardeş o zaman ceza üstüne ceza olur,adanaya gelmek için turunçluların maçını bekliyorum.ilk maçımız fethiyede fethiyesporla olurda tüm şimşekler fethiyeye gelir
FIKSTÜR NE ZAMAN?

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor