Perdeyi Akintola açtı, Ndiaye kapattı!

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında Romanya temsilcisi CFR Cluj'u 2-1 yenerek tur atladı.

Kritik maçın 43. dakikasında Adana Demirpsor'da Akintola, gol perdesini açan isim oldu. Adana temsilcisinin soldan kazandığı kornerde Belhanda, kale alanının ön bölümüne doğru falsolu ortaladı. İyi yer tutan Akintola vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı yakın köşeden ağlara gönderdi.

62.dakikada Cluj'un kazandığı penaltıda topun başına geçen Mogos, sağ ayağının üstüyle sol köşeye vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

NDİAYE SAHNEDE

90+3. dakikada Adana Demirspor'un paslaşarak kullandığı serbest vuruşta Younes Belhanda'nın pası savunmaya çarparak Cherif Ndiaye'nin önünde kaldı ve golcü oyuncu, takımını öne geçiren isim oldu: 2-1.
 

Yorumlar

Şerif eyidir eyiii
65 dakikada saç baş yoldurdu hiçbir şey yapmadı yine,ballı oyuncu olduğundan golü attı..Oyuncu atılmasa muhtemelen devam edecekti..Ben 46-47 yıldır futbol izlerim bu kadar taviz verilen bir oyuncu görmedim..Hadi Belhanda'yı anlarım bir yere kadar..Sahada dolaşır-koşmaz ama bir assist yapar şut atar v.s bu oyuncu hiçbir şey yapmadan nasıl 11 başlıyor akıl tutulması??
Cherif'i tebrik ederim..Forması için bu kadar savaşan bir oyuncu zor bulunur..Sol ön oyuncusu olmasına rağmen santrafor pozisyonunda karşı defansı hallaç pamuğu gibi atıyor..Helal olsun:))
Belhanda 2 asist, Akintola 1 gol.
Belhanda'nın 2.assisti nasıl oluyor bir daha seyredin bence pası yanlış yere kalabalık Cluj oyuncularının tarafına sağa atıyor Clujlu oyuncuya çarpıp tesadüfen boşta bekleyen Cherif'in önüne geliyor..Bu assist mi oluyor???
Bu sıcakta bundan iyisi can sagligi taraftarda takimda elinden geleni yapti yalniz taraftarimiz sakin olmali yoksa uefs nin şskasi yoktur tff ye benzemez basar cezayi yolunuz açik olsin maviler

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor