"Özkan ve ailesi için herkes göreve"

Adana Demirspor'un Kayserispor ile oynayacağı açılış maçında stadın belli yerlerine gectigimiz günlerde vefat eden Özkan Caliskaner'in ailesi için yardım kutuları konulacak.

Konu ile ilgili olarak Şimşekler Grubu yaptığı açıklamada, "Vefalı Adana Demirspor taraftarları, aramızdan ayrılan Özkan ve ailesi için herkesi göreve davet ediyoruz. Taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine Başkanımız sayın Mustafa Tuncel'in destek vermesiyle Kayserispor ile oynanacak açılış macinda kapılara yardım kutuları konulacaktır. Artık hepimizin ailesi olan ailenin zor günlerinde yanında olmak Demirsporluluk ruhunun bir gereğidir. Çünkü bu sevda bize paylaşmanın ne demek olduğunu göstermiştir. Bu acıları paylaşmazsak bu sevdayi tasiyamayiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 4

You voted ‘up’

Allah ailesine yardım etsin
Beğendim!
Beğenmedim!

Puanlar: 4

You voted ‘up’

Yardım güzel AMA Sn. Tuncel. 5 bin. Sn gökoğlu 5 bin diyer yönetimdekiler 2 bin versin sporcular da bin tl versin. Rahmetlinin aile durumu iyi deyılki gurup bu kararı aldı. İyi güzel her güngazetelere manşet gökoğlu Tuncel ikilisinin Boyunu görelim Evleri yoksa belki bir ev parası hadi gazetelere manşet ikili. Özel zevkleri için paraya acımayanları görelim
İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor