Menemenspor'da Ümit Karan ve 1 futbolcu pozitif çıktı

Menemenspor, Adana Demirspor müsabakası öncesi yapılan testlerde Teknik Direktör Ümit Karan ve 1 futbolcuda pozitif vakaya rastladığını duyurdu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'un teknik direktörü Ümit Karan ve 1 futbolcunun yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı açıklandı.

Menemenspor Kulübünden yapılan açıklamada, Adana Demirspor maçı öncesinde dün yapılan Kovid-19 testlerinin ardından teknik direktör Ümit Karan ve 1 futbolcuda pozitif bulguya rastlandığı belirtildi.

İzolasyona alınan Karan ve futbolcunun tedavilerine başlandığı bildirildi.

Yorumlar

Ümit hocam ve sporcu kardeşimize ACİL sifalar dilerim.spor dostluk ve kardeşliktir.maclar birer dostluk kalır. Tekrar acil şifalar diliyorum.
Şimdi Ertuğrul efendi şimşekler bulaştırdı der
Kesin çıkar der arlanma utanma yokki başkanı Robert kesin murat sancak yapmıştır der selamünaleyküm desen adam altında bahane arıyor
Futbol bir yana saglik- insanlık bir yana Ümit hocam geçmiş olsun.Bir an önce sağlıklı günlere donmen dileklerimle..
Testi bilerek nasıl pozitif çıkartabilir be niye 10 gün karantinaya girsin?demirspor giresunu yendi samsunu yendi vs vs son maçta mwnenemi takılacak ?biraz mantık biraz emeğe saygı ..biz kaç finalfir bu yarışı son dakika kaçırdık yıllardır sizin kadar cazgır terbiyesiz olmadık ..ilk2 deki iki takımı son haftalarda yenmiş takımı konuşuyorsunuz ..biz olsak saygı duyardık ..adamlık taraflarlık böyle ni şey çingenelik değil..sizin kalitemizi gördükçe bu camiamın ne kadar yüksek standartları olduğunu insam anlıyor
Biz karagümrüğe alanyaya hepsine saygı duyduk..siz bizim rakiplerin nasıl oynadığına oynuyacağınıza bakacağınıza demirspora bu puan farkını nasıl kapattırdınız nasıl son haftalarda en büyük rakibinize demirspora puan kaybettiniz bunun hesabını sorum hocanıza futbolcunuza..
Bi şeyi hazmedemezsen gaz yapar..gaz da adamı rahatsız eder..biz yıllardır finallerde kaybediyoruz kahroluyoruz gerçekten bu kadar çirkef olmadık tebrik ettik çıkam takımları ..siz nasıl camialarsınız ?insan bi mantıklı düşünür yenildiği takıma bu kadar bok atmaz..camilarda şampiyonluklar kaçar yakalanır 3. Lig nile olur ama duruş değişmez ..biraz adam olun saygılı olun..
Samsunsporlu kardeşim senin takımın kendi sahasında demirsporla berabere kalsa yasa giresun sporlu kardeşim sen demirsporla berabere kalsan çıkarmıydınız üst lige evt..yapabildinizmi hayır ..teşvikmi aldınız ??neyin kafasını yaşıyorsunuz ??sanane ondan sonrası ??susuyoruz diye salakmı zannediyorsunyz bizi ??bu takım bu sene çıkarsa ...... ........ çıkmış olacak ..bunu herkes biliyor ..
Aha Samsun a yeni bir sakız :))
Haber doğru ise , Covid-19 a yakalanan Menemenspor lu tüm kardeşlerimize ve Türkiye deki tüm Covid -19 hastalarına bu mübarek Kadir gecesinde acil şifalar diliyorum.
MENEMENSPOR GEÇMİŞ OLSUN , DÜŞMAN SAHİBİ OLMADAN KARDEŞ KARDEŞ ZORLUK ÇIKARMADAN BİR 90 DAKİKA BEKLİYORUZ SİZDEN ALLAH İZİN VERİRSE ADANA DEMİRSPOR SÜPER LİG DE.
Paronaya diyebilirsiniz belki, ama Ümit Karan Hoca Menemensporun takımının başında olsayda çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Böyle önemli bir maç öncesi bir gün kala test pozitif çıkması düşündürücü, kanatimce Menemenspor beklenenin dışında reaksiyon gösterecek, Ümit hoca bazı şeylerden rahatsız oluyormuş gibi Adana seyircisi gözünde yerden yere vurulmak istememesinden bu maça kendisi çıkmak istemeyibilir bu nedenle böyle bir yol izlenmiş olamaz mı sizce her ihtimali düşünmek lazım. Samet loca kurttur, her türlü düşünce önlemini almıştır ve takimini ona göre hir ihtimale göre hazırlamıştır diye düşünüyorum. Eyvallah

Yeni yorum ekle