Manisaspor-Adana Demirspor | Foto Galeri

PTT 1.Lig'de 25.hafta heyecanına Manisa'da devam edildi.
 
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta Manisaspor, Adana Demirspor'u konuk etti.
 
Ev sahibi ekip maçın hemen başında, 2.dakikada, Hasan Ali'nin golüyle 1-0 öne geçti
 
Genç futbolcu, 35.dakikada bir gol daha atarak ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.
 
Play-off potasında olan Adana Demirspor, rakibine karşılık vermekte zorlanırken, 65.dakikada 10 kişi kaldı. Kamerunlu orta saha Guy Roger Toindouba, gördüğü ikinci sarı kart nedeniyle takımını eksik bıraktı.
 
Sayısal üstünlüğü de yakalayan Manisaspor, farkı açan golü 79. dakikada buldu. Eray Ataseven, ceza sahası içinden şık ve düzgün vurarak karşılaşmanın skorunu belirledi: 3-0.
 
Manisaspor bu sonuçla 46 puana ulaşarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Manisaspor'un takipçisi, 45 puanlı Kayseri Erciyesspor ise yarın (10 Mart) Samsunspor'u konuk edecek.
 
Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Adana Demirspor ise haftayı 35 puanda tamamladı.
 

Yorumlar

Vallaha Manisa maçı yenilgisi hiçde sürpriz değil.Zaten yönetim dememişmiydi bizim hedefimiz kümede kalmak diye.işte şimdi yönetimin dediğine geldik ve bundan sonrada küme düşmemeye oynarız.artık ilk 6 hayal oldu.Bu basiretsiz yönetim gidene kadar ben maçlara gelmicem artık.Zaten yönetim bugüne kadar asla şampiyonluk düşünmedi.ama biz taraftarlar seri galibiyetleri görünce yönetime rağmen şampiyonluğa inanmıştık.Yine döndük başa.ilk yarıdaki kadroyu bozmasaydık kesinlikle ilk ikide olurduk fakat yönetim ısrarla şampiyonluğu istemedi.önder serin 4-5 hafta önceki röportajında muhabirin ısrarla sormasına rağmen hiç şampiyon olacağız demedi.demekki içinden kafaya komuş şampiyon olmamaya.hatta geçen bir söyleşidede önder serin 2 yıl daha görevinin başında olduğunu söyledi.bu yönetim durduğu sürece şampiyon olamıcağımız için maçlara gelmşcem.ve herhangi bir yürüyüş,protesto olursa yine tüm arkadaşlarım ve yeğenlerimle katılacağıma söz veririm.yoksa bu ........... yönetimin gideceği yok.Allah tüm taraftarlarımıza sabır versin.inşallah yarında göztepe basar gider.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor