Magomedaliev'in hataları çıldırttı! Devre arası oyundan alındı

Adana Demirspor, Süper Lig'in 26.haftasında deplasmanda Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmada Adana Demirspor kalecisi Magomedaliev'in yediği hatalı goller ise teknik Direktör Hikmet Karaman'ı çileden çıkardı.

Karşılaşmanın 20.dakikasında Alanyaspor serbest vuruşunda hatalı yer tutan Magomedaliev kalesinde golü görürken, 33.dakikada verdiği hatalı pasla kalesinde ikinci golü gördü ve takımını 2-0 geriye düşürdü. 

Teknik direktör Hikmet Karaman devre arasında Azerbaycanlı kaleciyi oyundan alırken, kaleyi Vedat Karakuş'a emanet etti. Vedat 75.dakikada Alanyaspor'un kazandığı penaltı vuruşunu kurtarmasına rağmen dönen topta Hadergjonaj'in golüne engel olamadı.

Yorumlar

Her kaleci hatalı gol yiyebilir. Değişiklik sebebi bence yaptığı hatadan ziyade devre arasında soyunma odasında bir şeylerin olmasından olabilir. Hocaya karşı gelme yada cevap verme gibi
bravo kardeşim. bencede soyunma odasında tartışıldı. semihe niye bana topu verdin demiştir.
kalecilere şaşırıyorum bu kalecileri çalıştırıranlar hiçmi şunu söylemez frikikte barajı kur kalenin tam ortasında dur türkiyede ve dünyada kalecilerin yedikleri frikik gollerine baktımızda kaleciler kalenin ortasında degiller bi taraf boş kalıyor topun başına gelen usta bir ayakise barajdan topu aşırır o boş yere atar bizim kalecide golü öyle yedi boöboş bıraktı köşeyi kendi diger direkte o kaleyi ortalasana be kardeşim neden diger köşe diregindesin lakin diger takımın kalecisine baktımızda balotellinin frikik atışını kurtardı neden pozisyonu iyi izleyin kaleyi ortalamış kalenin orasında duruyor bizimki nerdeyse diregin dışına çıkacak olay bu şimdi suç kalecidemi ona antrenman yaptırandamı ?
Bu kaleciyi oynatmam Vedatla devam ederim .
Devre arası İyibir kaleci almazsan böyle olur her maç yutkunuyoruz güven vermiyor adamın kapasitesi bu anca yedek olur oda belki
1.79 metre boyundaki kısa boylu kaleciyi nasıl transfer ettiniz be? Her frikik gol oluyor, her tavana atılan topu yiyor, boyu yetmiyor. Bu fizik süper lig için yetmez.
Bu yaptigi yeni bir şey degilki başakşehir maçindada yapti adam ayakla topu oyuna sokamiyor O zaman hoca ya bu kaleciyi oynatmayacak yada kaleciye geri pas yapmayacaksin bu kadar basit yok böyle devam.edecez dersin hazirlan golleri.yemeye aglamak yok
bence kaleci semihe kızdı kendine geri pasa sinirle topu uzaklaştırmak istedi. Semih efendi önün boştu o topu neden kaleciye geri pas verdinnnn. bildiğin tek şey yan pas geri pas.
Yetenekleri sınırlı adamda sıçrama yetenegide yok hiçbir numarası yok
Magomedaliev herhalde yanlışlikla kaleci olmuş bu nedir yahu bu takım buralara gelmesi için bizim gençliğimiz gitti.Hep sabrettik süper lige çıkar diye bu adamın yüzünden alt lige düşmek istemiyoruz VEDAT ile yola devam et Hikmet Hoca...
her oyuncu hata yapabilir. Buradan hep uyariyorduk, ADS li defan oyunculari Laleciyle oynamayi cok seviyor. elindeki topu hemen kaleciye veriyor. karsedim kaleci defans oyuncusu degilki. sikisinca hata yapar. Semih o topu kaleciye deil de ileri atmaliydi. Bence Muhammedov iyi kaleci.
Devre arası kaleci değiştiren hoca da gördük..İlklerin takımı normaldir(:
Bu adam lunaparkta kaleci olur zamanlaması mükemmel golden sonra atlamak aklına geliyor
Bizim kalecinin yaptığı hata değil. Amatörce bir atış. Bari iyi atıyorsun uzaklara at. Beleş gol yedin. Takımın düzenini bozdun.
Şu an transfer imkanı yoksa kaleciyi bu kadar demoralize etmenin manası yok. Bu lig bu kaleci ile bitecek ve vedat tan daha kötü olduğunu sanmıyorum. Vedat çok acemi işler yapıyor
Bencede kalecimiz fena değil idare eder sorun başka yerde
Ertaçı çook ararız çok
Yazık oldu bence ertaç gibisini zor buluruz
tam bir canlı bomba. olsa olsa karpuzcu olr

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor