İLKER COŞKUN'UN KARNESİ

Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçının hakemi Mustafa İlker Coşkun olarak açıklandı. Ankara bölgesi hakemi olan İlker Coşkun bu sezon 4 Ptt 1. lig maçı yönetirken bu sezon ilk kez bir Adana Demirspor maçı yönetecek.

Çaykur Rizespor'un  bu sezon 23 Eylül'de oynadığı ve 1-0 mağlup Göztepe maçında düdük çalan Coşkun bu sezon aynı zamanda 4 Süper Lig ve 2 Ziraat Türkiye kupası maçı yönetti. 

Mustafa İlker Coşkun'un bu sezon yönettiği 11 maçın 5 tanesinde ev sahibi takımlar galip ayrılırken 3'ü berabere bitti ve 3 maçı deplasman takımları kazandı.  

Coşkun kariyeri boyunca bir kere Adana Demirspor maçını yönetti. Geçen sezon Adana Demirspor'un Türkiye Kupası'nda oynadığı Galatasaray karşılaşmasında düdük çaldı.

Yorumlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor