"İlk yarı ürkek, İkinci yarı cesurduk"

Adana Demirspor'un Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu maç sonrası Teknik Sorumlu Serkan Damla açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla, Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Serkan Damla "Maçın ilk yarısında hiçbir şey planladığımız gibi olmadı. Çok fazla uzun top oynadık. Devre arasında topa sahip olmamız gerektiğini söyledik. Sonrasında pozisyonlara girdik. Maç 2-2 olabilirdi. 3-4 net pozisyonumuz var. Son dakika çıkarken topu kaptırdık ve penaltı oldu. İlk yarı ürkek oynadık, kendi oyunumuzu oynayamadık. İkinci yarı daha cesurduk. Maçı beraberliğe getirebilirdik ama mağlup olduk. Sonuçta Galatasaray deplasmanı. Adana Demirspor biraz kımıldadı. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi bir Adana Demirspor izlettireceğiz." dedi.

Galatasaray'ın Kopenhag maçıyla ilgili konuşan Serkan Damla "Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. İnşallah alınlarının akıyla çıkarlar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Belhanda ve niang i daha önce çıkarmaya cesaret edemedim be Serkan
Galatasaray bizim rakibimiz degil di zaten samsunu yen galarasaraya yenil sana kimse birsey demez bu takima iyi bir hoca ve en az 4 tane 2 si orta saha bir sabtrafor ve tecrübeli bir stoper eger bulunulursa firsat transferlerden sag ve sol bek lazim devşirmelerden bek olmuyor
Takım sahaya karakterini, ruhunu koyamıyor. Oyun disiplini yok, orta saha yol geçen hanı gibiydi, bugün ilk yarı 5-1 de olabilirdi, Allah korudu! Belhanda, Emre Akbaba çok etkisizlerdi, takımı 9 kişi bıraktılar resmen, yeter artık yeter her GS maçında toptan sakınıyorlar, ayıp ya, yazık yediğin ekmeğe ihanet etmeyin be. Golcümüz yok, Niang çok zayıf etkisiz, sol kanat Nani, Akintola kötüler, Yusuf Erdoğan da bencil oynadı. Kenardan gelip skor üretecek oyuncu yok, transferler kötü yapılmış. Bu sezon kayıp.
akintola iyiydi hakkını yeme
Her zaman diyoruz teknik adamda değil suç superlige ciktimizdan buyana maçlarda 9 kişi oynuyoruz bazen sekiz 11 kişiyiz ama 8 kişi oynuyoruz forvet yok kanat yok ortasaha yok demirspor maçlarda hep 8 kişi oynuyor nezaman 11 kişi olurisek ozaman çok iyi takım olacagız
stanboli banko ilk 11 de olmalı
Murat sancak biraz gururun varsa defol git ya,maclari satarak bu takimi düsüreceksin.
Hep aynı yanlışı yaparak doğru sonuç elde edilmiyor bir kez daha gördük. Kadro ve oyuntaktiği aynı olunca kluvert ten farklı sonuçmu alacağız sanıyorlar.
Hocam Belhanda aşkı nedeyin nesi.Emreyi çıkaracağına Belhandayı çıkarıp emreyi onun pozisyonda oynaması lağzımdı diye düşünüyorum. Santrofor niag çok ağırdı. Yalvarıyorum şu Belhanda uyuzunu oynatmayın, takıma hep zarar veriyor. O şanlı mavi lacivertli formamıza yazık. Gençlere şans vermeliyiz.saygılar.
Rakibin 11'inde pırıl pırıl 3 genç oyuncu var:Kerem,Boey,Barış...İşte aramızda ki mantalite farkı bu..Biz futbolu kafasında bitirmiş,adı-sanı kalmış eski şöhretlerden medet umuyoruz..Yoksa bu maçın sonucu başlamadan belli mesele o değil..Sadece Icardı-Boey-Torreıra'nın 3'ünün ederi, bizim tüm kadronun 2-3 katı..Allahtan facia bir skor olmadı..Önümüze bakalım:(((
Bir maça da; Mıchut-Barasi-İzzet-Zeneli 4 lüsü ile çıkabilecek;Belhanda-Nıang-Nani'yi yedek oturtabilecek "mangal yürekli" bir hoca hiç mi olmayacak??..Bu gençlerle başlasan skor bundan farklı mı olacak be kardeşim,neden çekiniyorsunuz???..Şu çocuklara bir şans verseniz ne olur??..G.Saray gibi bir takım da 3 genç 11 başlarken..Nasıl bir zihniyet bir ömür anlamak mümkün değil..!!!!
Sayın Başkan neolurusun lütfen vazgeç şu Belhanda sevdasından. Hermaç takıma zarar veriyor. Bütün topları öldürüyor, arkadaşlarına hiç yardım etmiyor.gollük pozisyonları harcıyor.acil çare bulunması lazım. Sayğılar.
Yusuf Sarı 5 milyon Euro'ya Bjk'da..Yönetimi tebrik ederim bu satıştan dolayı..Darısı Belhanda-Akıntola-Nıang-Nani-Balotelli'ye.. Gerçi bunları üste para vermeden göndersek kardır.
oynamak istemeyen de. oynatmak istemeyen de. s.......n gitsin.
Nani ile başladın akintola ile devam ettin. zaneli bunlardan dahamı kötüydü. akintolaya tahammül edenler çeyreğini zaneliye göstermedi.
Atak oynamalı, zekice oynayalım. Yeter artık hep yenilgi, yenilgi. Bu bize yakışmaz. Bir dur demek gerekir. Ama ne zaman. Kendimize gelelim. Gelsin artık gibiyet, iyi futbol. Haydi bismillah diyerek hazır olalım.
Bellanda gitsin takım düzelir gerekli yerlere takvi ile takım süper olur
Belhanda'nın takımı bırakıp Galatasaray seyircilerini selamlamasını, buna tahammül eden yönetici ve teknik kadroyu şiddetle kınıyorum Kalırlarsa, bir dahaki Galatasaray maçında Belhanda, endiaye ve Akbaba'nın oynatılmaması ı talep ediyorum.
15 haftadır aynı kadro, aynı taktik sonuç yok hoca değişti 2 yıldır hiç bir faydası olmayan akintoladan medet umuluyorsa bu mantıkla olamaz, olmuyor hep aynı yanlış
Serkan Damla napsin yahu elinden geleni yaptı topcuda ruh olmazsa jurgen klopp olsa ne yazar ;)
Eline bir fırsat geçmiş ve rakibin ligin en iyi 2 takımından birisi..Gitmiş 2 yıldır saç baş yolduran Akıntola'yı kurtarıcı olarak oyuna alıyorsun..Oynat tüm gençleri 5 lik ol ne farkeder??..Kusura kalma hocam sen de emir kulusun belli..Yoksa Belhanda-Nıang-Nani'yi ilk 11 e yazıp takımı 8 kişi oynatmazdın..Senden de olmaz yüreğin yok belli:((((

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor