"Hep iyi transferler yaptık"

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak instagram üzerinden yaptığı açıklamalarda;

Mustafa Pektemek için kulübü ile görüştüklerini ancak bu transferin olumsuz olduğunu belirtti. Adana Demirspor’dan gidecek oyuncu olmadığını şu ana kadar basında geçen isimlerden Resul dahil hiçbir teklif olmadığını sadece Traore’nin transferi konusunda bir girişim olduğunu söyledi.

Sedat’ın sezon öncesi kamp dönemini iyi geçirdiğini ancak corona geçirdikten istenilen formu yakalayamadığını belirtti. Kadroda bulunan futbolcuların hepsinin iyi olduğunu, Anıl Karaer’e Tuzla’nın, Samet’e de Menemen’in talip olduğunu vurguladı. Kerim Avcı’nın sakatlığı hakkında da bilgi veren Murat Sancak, Kerim’in tedavisinin İstanbul’da tamamlandığını ve son bir iğnenin ardından hafta ortası takımla beraber antrenmanlara başlayacağını söyledi.

Yorumlar

Sn.Ali KOÇ'ta aynı cümleyi söyleyebilir..Önemli olan başarıdır..Şu kadro ile ilk yarıda lig biterdi o zaman..30 tane futbolcuya verdiğiniz para ile ,"Recep NİYAZ" tarzı 3-4 A-SINIFI oyuncu alırdınız..Devre arası transferine gerek olmazdı..Bu işler "vizyon" meselesidir..Hüseyin EROĞLU'nu hoca olarak getirip AISSATİ tarzı deneyimli bir lider oyuncu ile yola çıkıp,20-25 yaş grubu gençlerle işi bitirirdiniz..30-35 yaş arası oyuncularla işiniz olmazdı..Neyse daha fazla kendimizi yormayalım..Bu lig,Süper Lig'den zor bir lig..Çıtkırıldım oyunculara yer yok bu ligde..Nokta.
Eski toprak kardesim, endiselerinde cok haklisin. Bu muhterem ads basuna bela olacak. Bir onceki sezona bak ayni taktik ayni yontemler.bunlari yapiyorlar takim geliyor geliyor son anda ahhhhh, vahhhhh, keske....lerle sezonu husranla bitiriyor. Bu planin son finali. Borc ise tavan yapmaya devam ediyor. Borc tavan yaptikca ads gelecek donemlerde allahin bir kulu aday olamayacak. Zaten borclandirma planida bunun parcasi. Simdi ayni terenaler ayni mavralar. Bilincli sag duyulu uzagi gorebilen her adanali ve ads lunun endiselenmesi lazim. Oysa bizim guya adi ads lu olan bir bolum taraftar at gozluklerini takmis herseye heeeée deyip biatcilik yapiyorlar. Ayni paralar sizde olsaydi, vicdaniniza allahiniza bu denli basarisizliga dokermiydiniz ? Bakinki isler burdan soru isareti veriyor..gerisini siz dusunun. Netice ads sampiyon olsada nafile.tek adam gudumune girmistir.kulup bu zata devredilecektir. Diger secenek zat temlikleri koyacak ,kulaklari cokca cinlayarak kacacak, ads mersinden kotu olacaktir. Özgurlugunu iki dudak arasina birakilan yerden hayir gelmeyecektir.
geri gönderdiğimiz oyuncular içinde iyi transferler bomba flash transfler diyordunuz

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor