"Hakem maçın önüne geçti"

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalırken maçın ardından sarı lacivertlilerin futbolcusu Mert Hakan Yandaş'tan mücadelenin hakemi Ali Palabıyık'a flaş sözler geldi.

Fenerbahçe, Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırkan maçın ardından Mert Hakan Yandaş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MERT HAKAN YANDAŞ'IN SÖZLERİ

"Daha hiçbir şey bitmedi. Allah'ın izniyle buradan döneriz. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Camiamız birlikte kalsın."

"İlginç şeyler oluyor. Birileri çıktı konuştu, bir sürü şey değişti. Kamunun vicdanına bırakıyorum. Herkes açık gönüllülükle yorumlasın."

"Maçın önüne geçen bir hakem var. Canımız yanıyor. Konuşmak istemiyoruz. Benim pozisyonuma yeni bir kural gelmiş dedi içeride. Onu geçtim. Michy'nin pozisyonu yüzde 100 penaltı. Enner'in pozisyonunda diz vuruyor, yüzde 100 penaltı. Samet'in var."

Yorumlar

Allah var Mert Hakan in gölünde hiçbir şey yok ama bizim de çok canımız yandı çok maçta ona saysinlar
Ya Mert sen saha içinde tribünlere amigoluk yaparak kendini göstermeye çalışacağına takımına oyununla katkı yap. Sezon boyunca kayıpsın. Hakemin performansını tartışacak en son adam bile değilsin. Hakem iyi maç yönetti. Son pozisyonda top dışarıda. Her attığınız vurduğunuz gol oldu da son pozisyonla mı maçı kaybettiniz. Defol !!
Mert hakanın golü saçma kurala takılıyor hakem haklı kural gol değil diyor hakeme boş yere kızılıyor fifa kural bu demiş
Ben hakem yorumlarını kendi tarafsız yorumlarımı koyuyorum. 2 penaltımız temiz. Mert hakanın golüne kural gol değil diyor fenerin verilmeyen golü penaltısı yok dişe, diş 2 takımın mücadelesi var. Eğer taraflı bakarsan penaltı dediklerine her maç 10 penaltı olur. Belhanda penaltıyı atsa onyekuru kaçırmasa veya emrenin direkten dönen şutu gol olsa maç 3-0 a dönecekti ne konuşulacaktı
Bizimde çok canımız yandı bizi çok katlettiler şimdi fenere bir iğne batırdılar kıyamet koparıyorlar hadi ordan Anadolu takımlarının canı yokmu alışmışlar eyyama
Ne FB yi severim ne Mert i golu buz gibi gol hiç bişey yok tarafsız gözle
Hakem Palabıyık iyi maç yönetti boş beleş konuşma mert efendi

Yeni yorum ekle