Genç oyuncu Demirspor'a imzayı attı!

Anadolu Selçukluspor'da gösterdiği perfrmansla birçok takımının transfer listesine giren Yusuf Akyel, Adana Demirspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezona güçlü bir ekiple girmeye hazırlanan Adana Demirspor, Anadolu Selçukluspor’un orta sahasında görev yapan imza attırdı. Genç oyuncu imzadan sonra Bolu kampına katıldı.

Futbola Fenerbahçe alt yapısında başlayan daha sonra Galatasaray altyapısına transfer olan orta saha oyuncusu Sarı-Kırmızılı takımda A2 takımında başarılı bir performans ortaya koydu. A takımına yükselemeyen Yusuf Akyel 2010-11 sezonunda Anadolu Selçukluspor'a transfer oldu.

Anadolu Selçukluspor'da ilk sezonunda 8 maça çıktı. 2011-2012 sezonunda daha fazla forma şansı bulan genç oyuncu toplam 24 maça çıktı ve 4 gol atmayı başardı. Gelecek vaad eden oyuncu geçtiğimiz sezonda ise takımın değişilmez oyuncularından birisi haline geldi. Konya ekibiyle 29 maça çıktı ve 9 gol attı, 5 asist yaptı.

İşte Yusuf Akyel'in Beşiktaş'a karşı 1 gol ve 1 asist ile oynadığı maç;

Yorumlar

Çok yetenekli bir oyuncu. İnşaallah bizde daha da iyi olur. Hayırlı olsun.
İLHANA SORMAK LAZIM !!!! İYİ Mİ KÖTÜ MÜ ?
kaç yıllık anlaşma yapılmış?*?
bu adam fatih akyelin kardeşi sanırım bizede böyle karakterli oyuncular lazım!!!
kiralık mı? bonservisi alındı mı?
sitede öyle yorumcular varki inek transfer etsek çok iyi çim yiyor diğer ineklerinden daha hızlı diyecek kişiler var.Allahınızı severseniz kim kaç kez seyrettide bu adamı yetenekli futbolcu diye yorum yapıyor allah aşkına
Allah hayırlı uğurlu etsin. Mehmet başkana bir sorum olacak, şu forma satışı hakkında birçok dedikodu yapılıyor. Forma satışının geliri kulübe kalmıyormuş, şimşekler grubu alıyormuş, sizin bu organizasyonun içerisinde olduğunuz söyleniyor. Bu hassas konu hakkında kamuoyunu aydınlatmanızı rica ediyoruz.
Bu iddia doğruysa, yönetim hukuksuz bir iş yapıyor. Bu yanlışa son vermelidir, şimşekler grubu veya başka bir taraftar lisanslı, armalı formamızı satamaz. Büyük acizliktir, bu kulüp şimşekler grubunun mu, halkın takımı mı.
evet başkan forma konusunda açıklama bekliyoruz. Yoksa seni istemeyen taraftar grubu nasıl oldu da bu sene arkanda duruyor. Demirspor babanızın malı değil, bazı şeyleri kişisel çıkarların yüzünden bazı gruplara peşkeş çekemezsin. ayrıca haber ads sizde bu konunun takipçisi olmanız lazı.
Forma konusu uzayıp gidiyo doğru şimşekler grubu storu işletip parayı kazanıyor. O kadar tezahürat yapıyollar, yemek, bilet, deplasmana gidiyollar, bu masraf nasıl çıkacak napsın adamlar.
ali bbabanın bir çiftliği var çiftliğinde formaları var, formaların parasını yemeyeni...
kulübün cebine girip yönetim e gideceğine şimşeklere gitmesi daha iyidir bu adamlar gece sini gündüzünü demirspora harcıyor bi şekil de geçinebilmeleri gerekir
sen besle ozaman onları ziyaretçi kardeş bu kadar üzülüyorsan.
bu haberi resmi siteden önce sitenize koyarak habercilik yaptığınızı düşündünüz değil mi? peki siz kulübü,çalışanları,maaşlarını,herşeylerini çok düşünen sizler ve size bu haberi sızdıran adını çok çok iyi bildiğimiz ismi hiç düşünemediniz mi kulüpte basın görevlisi olarak çalışan arkadaşın bu haberi acaba o mu sızdırdı sorusuyla karşı karşıya kalacağını?? belki de işinden olacağını. siz herşeyi düşünüp biliyorsunuz ya şimdi "adam" olun şapkanızı koyun düşünün. ama sizin buna da verecek bir cevabınız(bahaneniz,karalama politikanız) vardır.
Talat Şahin bulundu... :))
telat şahin değilim senin gibi demirsporluyum okadar.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor