Gaziantep FK, Demirspor maçını 6 puan değerinde görüyor

Kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, Avrupa mücadelesi verdiği rakibiyle oldukça önemli bir 90 dakikaya çıkmaya hazırlanıyorlar. 

1 maç eksiği ile Adana Demirspor'un 6 puan gerisinde bulunan Gaziantep FK, rakibini yenerek aradaki makası kapatarak Avrupa iddiasını güçlendirmeye çalışmak istiyor. 

Adana Demirspor, 41 puanla 3. sırada yer alırken 1 maçı eksik kırmızı-siyahlılar ise 35 puanla 8. sırada bulunuyor. Gaziantep Futbol Kulübü, pazar günü evinde ağırlayacağı Adana Demirspor maçının ardından hafta içinde ise ertelenen Yeni Malatyaspor maçının ikinci 45 dakikasını tamamlayacaklar. Kırmızı-Siyahlılar bu hafta Adana Demirspor'u yener, erteleme maçından ise 3 puan çıkarırsa Adana Demirspor ile puanları eşitleyecek ve Avrupa için oldukça iddialı duruma gelecek. O yüzden Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demir büyük özenle hazırlıklarını sürdürüyorlar.

(Gaziantep Pusula)

Yorumlar

Mk her takim bizim maci 6 puan yok 9 puan olarak goruyor,ozel motivadyon,ozel hakem kadrosu ,ulan daha lige yeni ciktik,ne cok dusmanimiz varmis.
Bir Demirspor deplasman klasiği... Demirspor nereye giderse orda seferberlik ilan edilir.. neden ?? Çünkü büyük camia .. çok büyüksün Demirspor çok ..
Bjk maçının dördüncü hakemi Antep macimizami verilmiş bu doğrumu ????
Bizimde artik şu bjk maçını bırakıp bu maça iyi konsantre çıkmamız lazım.adamlar bakın nasıl bakıyor maca

Yeni yorum ekle