"FUTBOLCU OLDUĞUMU ADANA DEMİRSPOR'DA ANLADIM"

Adana Demirspor taraftarların gönlünde taht kuran 27 yaşındaki file bekçisi Şener Özcan, Pazar günü oynanacak Göztepe maçı öncesi İrfan İşisağ'a çok önemli açıklamalarda bulundu.
PTT 1. Lig’de ilk sezonlarının olmasına rağmen geride kalan haftalara bakıldığında önemli puanlar topladıklarını belirten Şener, “Tüm takım arkadaşlarımın iyi niyetinden kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz tabiî ki şampiyonluk ama en kötü ilk 6 içinde olmayı hedefliyoruz” dedi. Şener konuşmasını şöyle devam etti: "MUSTAFA UĞUR’UN GELMESİ BİZE OLUMLU YANSIDI"
Sezona birçok transferle başladık. Kolay değil tam 15 haftada 3 teknik adamla çalıştık. Ancak Mustafa hocamızın gelişiyle birlikte gerçek kimliğimizi bulduk. Ben kan değişikliğinin olumlu yansıyacağını her zaman düşünürüm. Buda bize çok iyi şekilde yansıdı. Üst üste 5 galibiyetle alarak bu ligde bir ilki başardık. Hani her takımın içinde bir çürük elma vardır ya biz takım olarak muhteşem karakterde oyuncu grubuyla çalışıyoruz. Ben başarımızın sırrını buna bağlıyorum. 
"FUTBOLCU OLDUĞUMU ADANA DEMİRSPOR’DA ANLADIM"
Adana Demirspor taraftarların oynamadığım maçlarda dahi beni bağırlarına basması ve lehime tezahürat etmesi beni her zaman mutlu etti. Profesyonel futbolculuk kariyerimde çok fazla kulüpte oynamadım ama futbolcu olduğumu ben Adana Demirspor kulübünde anladım. Performansımın bu seviyede olmasında taraftarlarımızın payı gerçekten çok büyük. Onlara her zaman minnettarım. Her zaman arkamda durdular. Bende oynadığım maçlarda görevimi yaparak onların beklentilerine cevap verdim. 
"JUNİNHO’UN BAŞARISINDA ERMAN ÖZGÜR’ÜN KATKISI VAR"
PTT 1. Lig’i en iyi yabancı oyuncuları bizde. Lawal çok savaşçı bir oyuncu. Özellikle 5 Ocak Stadı’nda oynanan maçlarda çok daha etkili oluyor. Brezilyalı oyuncu Junior’a ise ayrı bir parantez açmam lazım. İlk geldiği günü asla unutmam. İlk idmanında birbirinden güzel goller attı. Bize katkı koyacağı ilk antrenmanda belli etti. Ancak Juinor’un fileleri havalandırması ve bu kadar pozisyon bulmasının tek nedeni ise kaptanımız Erman Özgür’dür. Erman ağabey gerçekten bu takıma çok büyük katkısı var.
"2 MAÇTAN 6 PUAN ALACAK GÜCÜMÜZ VAR"
Tavşanlı maçında bir kaza yaptık. Aslında kötü bir futbol oynamadık ama bunu sonuca yansıtamadık. İlk devrenin tamamlanmasına iki maç var ve biz bu maçlardan 6 puan alarak ayrılmak istiyoruz.  Ayrıca bana hem saha içinde hem de saha dışında yardımcı olan Ramazan Kurşunlu’ya teşekkür ediyorum. Kişiliğiyle on numara bir insan. Beşiktaş gibi büyük bir takımın kalesini korumuş ve 1. ligde kayda değer maç sayısına ulaşmış bir isim. Onun tecrübesinden yararlanıyorum.
Adana Futbol / İrfan İşisağ

 

 

Yorumlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor