Forvete ikinci aday: Aleksandar Pesic

Sezon başında Balotelli ile yolların ayrılmasının ardından Dzyuba'yı transfer eden Adana Demirspor istediği verimi alamadı.

Assombalonga ile de yolların ayrılmasının ardından forvet transferi için kolları sıvayan Mavi-Lacivertli yöneticiler Hulk ile görüştü. Hulk ile anlaşamayan Adana Demirspor Cherif Ndiaye'nin kiralık transferi için kulübü Shanghai Port ve oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı.

Ndiaye dışında bir forvet transferi daha yapmak isteyen Adana Demirspor, Fatih Karagümrük'ün eski forveti Aleksandar Pesic ile görüşüyor. Kızılyıldız forması giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon 25 maçta 10 gol kaydederken, geçen sezon Karagümrük forması ile 31 maçta 14 gol attı.

Yorumlar

Balotelli hulk cavani derken ndiaye ney ya
Pesic degil ads de her takimda iş yapar bence iyi bir golcü umsarim olur
is yapar, zaten Türkiye tecrübeside var. Yarim sezonu bize atlattirsin yeter. Sezon ortasinda iyi futbolcu bulmak kolay degil. Umarim gelecek sezon için simdiden planlamayi yapip futbolcularla görüsmeye baslanir. Gelecek sezon hedef sampiyonluk
Sn.Eddıe ;Son cümlenize bayağı güldüm..Bence siz de gülünüz..Afedersiniz de biz bu kafayla düşmeyelim yeter,bırakın şampiyonluğu..Sezon başı aldığı 2 oyuncuyu,daha ilk yarı bitmeden gönderen başka bir kulüp var mıdır acaba??..Mesela:))
Abi bu Slavlar bize iyi gelmiyor. Bunlar Türkiye'de oynayamiyor
Bir sonraki aday da makukula olur gibi…
Pesic aradığımız golcü
Aranan golcü pesic
Çok beğendiğim,fırsatçı-golü koklayan bir oyuncu ancak Samsun'un GAETAN LAURA'sının tırnağı olamaz çünkü o hız makinesi,bu ağır oyuncu:))
Kafayı yemişsiniz dibba bile iyidir laura’dan
Oyuncuyu kaç kere izlediniz bilemem,ben 48 yıllık tecrübelerimle hiç yanılmadım ve yazdıklarım eninde sonunda gerçek oldu..Bedenimiz yaşlı,çok şükür akıl sağlığımız son derece genç dost:)))
Kardeş seni hayran lora mi öptü napti? Nedir bu aşk:)))
Boupendza'ya 7.5 milyon Euro istiyorlar ziyaretçi..Bu oyuncunun bir çok maçını izledim..Ondan daha iyi oyuncu..Samsun'da değil,bizde oynasa 25-30 gol atar,orada oyuncu kendi çabası ile bu kadar gol atıyor..Bir izle istersen..İyi paraya kimbilir kime gidecek oyuncu...:))Adam Dıbba ile mukayese ediyor..Biri kanat oyuncusu,bu yazdığım santrafor..Sıkışırsan kanatta da oynar,inanılmaz hızlı oyuncu:))))
Yahu bende izliorm beğeniyorum ama o kadar da iyi değil yav
engin futbol bilgini dibbaya kanat dediğini okuyarak öğrenmiş oldum sende kanat oynadı diye oyuncu kanat değil asıl mevkisi forvettir istediğin global siteden bakıp teyit edebilirsin... sen bu engin futbol bilgin ve 48 yıllık hayatın ile alt ligle ilgilenebilirsin. biz süper lig takımıyız ve süper ligde oynayabilecek oyuncuya ihtiyacımız var.
Ben hepinizden tecrübeliyim,hepinizden daha çok maç izledigimi de söyliyebilirim,şu samsunlu gaetan lauraan orta alt seviyede bir oyuncu olarak görüyorum,ayrıca samsunsporun o oyuncuyu satma ihtimali de sıfıra yakın,adamlar şampiyonluga hasret kalmış,alacagı transfer parası en fazla birmilyon eurodur,riske girip oyuncusunu satmaz.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor