Emre Akbaba 3 maçlık suskunluğunu bozdu

Adana Demirspor'un Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ettiği karşılaşmada rakip fileleri havalandıran Emre Akbaba, ligde 3 maç aradan sonra gol sevinci yaşadı.

Mavi-Lacivertli ekibin sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiği başarılı oyuncu, bu sezon ligde geride kalan 26 haftada üç kez gol sevinci yaşadı.

Emre Akbaba, Antalyaspor filelelerini havalandırarak gol sayısını 4'e yükseltti.

Yorumlar

MAAŞALLAHI VARDI. TAKIMIN EN İYİSİYDİ. AYAĞINA SAĞLIK.
Belhandasız, hem takım hemde Emre daha istekli oynadılar. Allah rızası için neolur şu adamı yedeğe çekin,nezamanki 3 - 0 dan sonra 80 den sonra oynatırsınız. Takımı hep firenliyor..İlk yarı takım olarak iyidi, ikinci yarı oyundan düştü. Tek kelime Belhandasız daha iyi. Bu benim düşüncem. Sayğılar
Helal olsun emre kardeşim. Devam et. Başarılar dileriz. Yolun şansın, bahtın açık olsun. Allah sağlık versin, nazardan saklasın.
Yüreğinize sağlık Emre kardeşim. İyi oynamak, formasını giydiği takımın hakkını vermek lazım. Ter döküyor emek veriyorsunuz. Karşılığını almak istiyoruz. Başarılar dilerim.
Belhandasız takım daha iyi ayağına sağlık Emre
Çok karakterli oyuncusun Emre..Belhanda'nın yerine 10 numarada rahatlıkla oynarsın..Böyle devam yeğen:))

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor