Eduardo fena açıldı

Adana Demirspor'un Brezilyalı oyuncusu Luiz Eduardo, Mavi-Lacivertli takımın formasıyla çıktığı son 2 maçta 3 gol kaydetti.

Devre arasında Mavi-Lacivertli kulübe transfer olan Brezilyalı yıldız, Konyaspor ve Şanlıurfaspor karşısında 1 gol ve Ankaragücü karşısında 2 gol kaydetti.

Ankaragücü maçında takımının ikinci ve üçüncü sayısını kaydeden sambacı, Juninho'nun da asistini yaptı. Golcü futbolcu, 70. dakikada yerini Sinan Özkan'a bıraktı. Maç bitiminde mutlu olduğunu dile getiren Eduardo, “Üzerimdeki yükü attım. Beni zor günlerimde destekleyen taraftarlarımıza gollerimle teşekkür ediyorum. Bu formumu daha üst seviyeye taşımak istiyorum” yorumunda bulundu.

Luiz Eduardo, Mavi-Lacivertli formayı 10 kez giydi.

 

Yorumlar

Hep böyle Luis, gollere devam et. Tam sen takıma ısındın biz sana ısındık derken yönetim seni satmasın! Sakın haaaaa!!
biraz daha hızlı seri olman lazım luiz , en beğendiim tarafın gelip bazen defanstan top çıkarman ,bi ara baktımki rıdvana yardım ediyordun
Başarılı futbolunun devamı Antep maçına hepböyle oyna
Tam formunu yakalamışken buca,yada gol atmanı bekliyoruz hedef play offlar.
hadi darısı bucu ya yenin şu buca yı şimşeklere rağmen
şimşeklere derken??
teşekkürler
bu haftaki maçta çok iyidik.valla başkanada , oyuncuyada ve hoca çok iyiydi.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor