Düdük Atilla Karaoğlan'da

Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor - Trabzonspor karşılaşmasını Sakarya bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek.

12 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan Adana Demirspor-Trabzonspor karşılaşmasını Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa. 

Sakarya bölgesi hakemi Adana Demirspor'un bugüne kadar 3 maçını yönetirken Mavi-Lacivertliler bu karşılaşmalarda 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Karaoğlan Trabzonspor'un ise 10 maçını yönetti. Bordo-Mavililer bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Yorumlar

adama gibi yönet. ibne federasyon o.ç türk hakemleri
Bnm en çok uzuldugum merak ettiğim ve sasirdigim konu altyapıdan a takıma neden topcumuz çıkmıyor?? Bizde superligde ve PTT de inanın yüzbin tl etmicek topçular var , birde bu aralar Samet e çok yuklenildi bunlar genç insanlar bu kadar eleştiri karşısında elinde olmadan panikle yine hata yapar unutmayalım Samet Tayyip ikilisi Türkiye de çok takimda yok sahip çıkmak desteklemek lazım , dürüst hakemler le demirsporumuzn bu ligde yenemeyecegi takım yok,kenetlenelim, gereksiz transferlerden de kaçınalım
Tayipp gitti ve buruna ve Serdar dursun hayırlı olsun :)

Yeni yorum ekle