Derbide tribünler boş kalacak!

Adana Demirspor, TFF 1.Lig'in 4.haftasında ezeli rakibi Adanaspor Anonim Şirketi ile önemli bir maça çıkacak. 

Ev sahibi konumundaki Adanaspor Anonim Şirketi her yıl olduğu gibi bu sezon da kendine ayrılan tribünleri dolduramayacak. Mavi-Lacivertli takıma ayrılan 1 bin 600 bilet saniyeler içerisinde tükenirken Adanaspor A.Ş. taraftarları için ayrılan bölümden yaklaşık olarak 5 bin 500 adet bilet satıldığı öğrenildi. 

15 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşma için, ev sahibi konumundaki Adanaspor A.Ş.'nin biletlerin yarısından fazlası için alıcı bulamadığı belirtildi.

Adana Demirspor ile Adanaspor A.Ş. arasında oynanacak Adana Derbisi saat 19:00'da başlayacak.

Yorumlar

Zirziri cahil taraftari olan ads,icin biletler saniyeler icerisinde bitti derken sevgili editircugum,bu ads tataftari spor icin mac seyretmeye gitmiyor, sirf maca gitmis olmak icin gidiyor. Surada buna da deyinmek te fayda gormekteyim ADANASPOR taraftarinin icinde de normal olmayan taraftarlardan yok da denilemez.umarim iyi mac cikar, onemli olan centilmence bir spor oynamak futbolcular adina,ve keyifli mac seyretmek taraftarlar adina. SAMPIYON ADANASPOR
Lan zirzop suna taraftarımız yok takımı adam yerine koymuyorlar zaten ads ads bizi kevgire çevirecek rezil olmamak için gitmiyoruz desene.
Kullandığın mükemmel Türkçe ve noktalama işaretleriyle biz cahillere harika bir ders verdin. Allah senden razı olsun.
ziri cahil nedemek .cahil olan varsa sizin gibi edepsiz adanasporlulardir bir laf soylerken edepli ol guxel kardesim .takimina sahip cikan adademirspor taraftari kadar bir taraftar varmi .
Arkadaş Adanasporun sahibi var adam iki küfür yediği zaman takımı satarım diye tehdit ediyor alıcı bulamadığı içinde başkanlığa devam ediyor. Siz bunu gururunuza yediriyorsunuz.ADS öyle degil unutma bunu.
Adanaspor taraftarı esnaf ve yerli kesimidir. Demirspor taraftarı ise daha çok gençleri aklı çelinmesi kolay kimseleri hedef alır ve maç öncesi ve sonrası olay çıkarmaları için galeyana çok raaht gelirler. Polisten ve halktan bir dünya dayak yerler ama akıllanmazlar. Maçlarda da genellikle yenilir ve stada da zarar verirler. İşte bu sebepten Adanaspor taraftarı bu rezilliğe maruz kalmamak için maça gitmek istemiyor. Yine de birazdan biletimi alacağım.
Bu haberi yapan gelsin stada :) şu an tribünde yazıyorum
toros kedisi o kadar erkeksen normal günde çağır satılık köppeeeek seni

Yeni yorum ekle