"DEMİRSPOR'DA EFSANE OLMAK İSTİYORUM"

Adana Demirsporumuzun şampiyon oyuncularından Erçağ Evirgen HaberADS'ye özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak Boluspor maçını değerlendiren Erçağ, "Her maça olduğu gibi Bolu maçına da yüzde yüz galibiyet parolası ile çıktık. Özellikle içerde bu maçla başlayarak tüm maçlarımızı kazanmak istiyorduk ama inanılmaz bir şansızlık vardı üzerimizde. Özette golü çıkartıp birisine izlettirseniz, Demirspor en az 3 tane atmış der. Benim birkaç tane pozisyonum var. Olmayınca olmuyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık" ifadelerini kullandı. 

Boluspor maçında yediği kartın haksız olduğunu belirten Erçağ, "Hakemi aldatmaya yönelik olarak sarı kart gördüm. Ancak ben hayatımda kendimi atmadım, atmam da. O tip bir futbolcu değilim. Zaten izleyenler bilir beni. Maçtan sonra hakem ile görüştüm ve söyledim ona da. Takımı yalnız bırakacam Rize maçında, buna üzülüyorum. İnşaallah arkadaşlarım aslanlar gibi çıkacaklar ve en iyi mücadelelerini yaparak 3 puanla dönecekler" dedi. 

Ekstra olarak antrenmanlar yapan başarılı futbolcuya bu konuyu sorduğumuzda, "Takımımıza faydalı olmak için antrenmanlardan sonra ekstra antrenmanlar yapıyoruz. Kerem Can, Berkay, Emre ve diğer arkadaşlarımız idmanlardan sonra kalıyor beraber çalışıyoruz. Çarşamba sabahı da izinliydim normalde ama geldim çalıştım" dedi.
 

"Demirspor'da efsane olmak istiyorum"

Adana Demirspor'u çok sevdiğini ifade eden şampiyon oyunculardan Erçağ Evirgen, "Adana Demirspor'u çok seviyorum. Devre arasında Süper Lig'den ve bir çok kulüpten teklif geldi. Ancak hepsini reddettim. Çünkü ben burada efsane olmak istiyorum. Türkiye'nin en iyi taraflarından birine sahibiz. Bir kere şampiyonluk yaşadım. Tekrardan aynı duyguları yaşayarak kulübün efsane isimleri arasına girmek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor