Cumali Bişi Demirspor’da

Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu katıldığı bir televizyon programında Ali Tandoğan transferini belirtirken Çaykur Rizespor’dan Cumali Bişi’yi de transfer ettiklerini belirtti.

1993 doğumlu olan Cumali Bişi, Darıca Gençlerbirliği’nde futbola başladıktan sonra Fenerbahçe tarafından denenmesine rağmen Beşiktaş alt yapısında profesyonel oldu.

2011-12 sezonunda çaykur Rizespor’a transfer olan Cumali Bişi, burada başarılı maçlar çıkardı. 21 yaşında olan genç futbolcu orta sahada ve ön libero mevkiinde oynayan Cumali, Alaattin Tosun ve Hakan Söyler ile birlikte orta sahanın dinamosu olacak.

Yorumlar

hakan söyler tam bir ön libero diyebileceğimiz klasik top tekniğinden yoksun agresif ve mücadeleci.alaattin ona göre daha ayağı düzgün öne top kavalayan pas dağıtan defansif bir oyun kurucu pozisyonunda.cumali ikisinin birden jokeri olacak düzeyde.ah keşke emin aladağı da alabilseydik tadından yenmezdi.hayırlı olsun başarılar dilerim
telat sakin ol yok bişi.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor