Bünyamin Balat Denizlispor'a kiralandı!

Denizlispor, Adana Demirspor’dan 10 numara pozisyonunda oynayan Bünyamin Balat’ı kadrosuna katmaya yakın olduğu öğrenildi.

Transfer yasağının kaldırılmasının ardından Denizlispor çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz hafta 5 futbolcuyu takıma kazandıran yeşil siyahlılarda bir oyuncu daha takıma katılıyor. Salim Manav’ın haberine göre; Denizlispor, Adana Demirspor'dan 24 yaşındaki 10 numara Bünyamin Balat'ı kiralama konusunda büyük aşama kaydetti. Almanya’da futbol yaşantısına başlayan Balat, Drochtersen, TSV Sasel, Alibeyköy, Bayrampaşa formalarını giydi. 

10 numara pozisyonunda forma giyen Balat kariyerinde çıktığı 200 maçta 60 gol 52 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar

Niye alındı niye kiralandı hiç oynamadı bile belki belhandadan daha iyi oynardı bu devirde çok çalışan değil ismi olan formayı giyiyor
Hic izlemedim ama istatistikleri iyiymis. Ama 24 yaşında ve hep.amator ve alt lig oynamış.bilemedim.
Bu gibi genç futbolcuları kazanmalıyız, isimlen futbol oynanmıyor yani belhanda boş transfer ona verilen şansı gençlere verimeli derim.orta sahamız çalışmıyor. Göktan,Sinanlan olmuyor .Sinan zaten bu liğin kalitesinde değil.tekniği yeterli değil. Kaleye neden Vedata şans verilmiyor? Kumaşı iyi ve geç yabancı sınırını boşa harcamamak için düşünürüm sayğılar.Sabır ve desteğimizi devam etmeliyiz.Samet hocamız bu liğimizin ilk beş arasında bir antrönürdür güvenmeliyiz..
Başkan gelecek sezon TFF 1. Ligin hazırlığını yapıyor herhalde bünyamin Balat orada biraz pişecek o ligi tanıyacak gelecek sezon zorluk çekmeyecek merak ettiğim konu şu bu şahşahalı transferler belhanda baratolli akintola ve diğerleri Demirspor küme düşerse sözleşmelerinde serbest kalma maddesi var mı acaba varsa vay halimize onca para heba
çöp bir futbolcu zaten
Takımda kalması faydalı olacaktı. Kanatlarda oynaya bilen genç azimli oyuncu . Takımın eksik olan yerde oynayabilecek iyi oyunculardan birisiydi gönderilmesi yanlış olmuş.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor