Berk Yıldız ile yollar ayrıldı

Sezon başında Boluspor'dan transfer edilen Berk Yıldız ile yollar ayrıldı. 

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Berk Yıldız takımdan ayrıldı. 27 yaşındaki oyuncu 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 9 maçta 182 dakika forma giydi. 

27 yaşındaki kanat oyuncusuyla İstanbulspor ve Boluspor ilgileniyor. 

Yorumlar

Günün güzel haberi. Oyunu hiç iç açıcı değildi. Kendisinden memnun olan bir taraftarımızın olduğunu da pek sanmıyorum. Yolu açık olsun.
Giresun maçında akintola varken Berkin oyuna kurtarıcı olarak alınması zaten bir garipti. 20 top geldi ayağına 19 tanesini geri pas yapti ..ikinci Lig renkli grup topçusu..
Bu ligde bu klasmanda olmayacağı belliydi. Başkana rica etti galiba, başkanda kıramamış gel bi deneyelim demiş galiba. Ama olmadı olacak gibi de değildi. Hakında hayırlısı olsun.
1.ligde zor ama 2.ligde kafaya oynayan bir takım da iş yapar
Çok şükür
Klasik 2.lig topcusu Haftalardır Montella gibi bir hocayla çalışıp kendini geliştirmediysen senden bişe olmaz en kısa zamanda Semih’i de gönderirler umarım
semih gitmez. semihin mevkisinden 3 iyi oyuncu gitti. semih bu sezonu bizde kapatır. mert çetin'in performansına bağlı olarak en kötü onun yedeği olarak iki sezon daha bekler.
Semih kadar dürüst , çalışkan ve futbol efendisi bir futbolcu yok. Allah yolunu açık etsin.
yaziktir gunahtir Semih nerde gorev versen oynuyor, yedekte oturuyor sesi cikmiyor, Bole adami bulmusuz hala laf ediyorsunuz, Semihin cukune kurban olun
Semih süper yetenek degil ama görevini yapmaya çalisiyor. Bence takima pozitif katkisi var yedek kalinca sorun çikarmiyor. Samet ve Talha’nin ayrilmasindan sonra Semih’e daha çok ihtiyacimiz var. Futbolcu oynadikça kendini gelistirir ve dogaldirki her futbolcu maç esnasinda hata yapar, devamli Semih veya her hangi futbolcu elestirisi yapip futbolcuyu taraftarin önüne atarsak Demirspor kaybeder.Takimini seven taraftar futbolcusuna sahip çikar
Yanlıştan dönülmüş alınması hataydı iki taraf içinde hayırlı olsun
Berkin kendiside umarim maci sonradan seyredip. Bu takim ve lig icin cok yetersiz oldugunu anlamistir. Kivrak degil kaleye direk gidemiyor, devamli hucumda frene basiyor ve mu eksiklerini gelistiremedi. Alt liglerde basarili olur
Semih ve manev bu Türkiy şartlarında her zaman yedekte olsa kalmalı daha iyisini bu kadar ucuz fiyata bulamazsın
Yolu açık olsun..Gönderdiğin oyuncuyu geri almak nasıl bir hata,akıl tutulması..Semih'e laf edenler futbolu gitsin Tanzanya'da seyretsin:))Akıntola-Belhanda-Yusuf Sarı-Aso..Umarım bunlarda sıradadır..Lakayıt,aidiyetsiz,şımarık oyuncular:)))
Olmadı verilen şansı kullanamadı , kapiste bukadar. Belki bir alt ligde devamlı oynarsa birşeyler olabilir ,ama ADS da o zaman verilmez. Gerçeklerle yüzleşmesi gerek , ayrilmasi isabet olmuş iki tarafa hayırlı.olsun.
Yolun açık olsun Berk kardeşim. Allah sağlık versin. Umarım başka takımda verimli olursun. Başarılar dilerim genç kardeşim. Allah'a emanet ol.
Berk için en iyisi olmuş eski berk degil ama bizde olmadi yolu açık olsun.Semihle ilgili plumlu yorumlara katilıyorum semih sinyorun tornasindan geçmiş şu anda türkiyenin en iyi stoperlerinden biri bu formunu devam ettirirse korkarim oda istanbun yolunu tutar hoca onda bir ışık götmese başkana 3 yıllık mukavale yaptirirmiydi
Semih çalışkan küsmeyen görev adamı böyle devam semih kardeşim

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor