"Adana'da çok güzel günler geçiriyorum"

Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir, Fenerbahçe maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. 

Özbir yaptığı açıklamda, "Biz özellikle kendi evimizde baskılı oynayan bir takımız. Ancak bugün baskılı oynayamamamızın sebebi, Fenerbahçe'nin çok fazla önde basmasıydı. Özellikle ilk 15 dakika istediklerimizi yapamadık. Sonrasında oyunu dengeledik. Sonuç olarak berabere kaldık. Kendi evimizde yenilmeme serimizi sürdürüyoruz." dedi.

Tecrübeli file bekçisi Milli Takıma seçilmesi ile ilgili olarak, "Benim gibi yaşı ilerlemiş bir futbolcu için çok güzel günler geçiriyorum. Adana Demirspor'da iyi performans gösteriyorum ve Milli Takıma seçildim. Takım arkadaşlarımın emeğine sağlık. Onların sayesinde ben de iyi oynuyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Ertac 1 puanda senin emeğin çok. Aferin
Çok iyi kalecisin fakat birileri sana topu oyuna sokarken riske girersen ne olur iyi anlatması lazım. Her maç riske giriyorsun hatalarından ders almıyorsun
Aynen oyle
Çok iyi anlatmışsınız, birde topu oyuna sokmaya çalışıp sokamaması herseferinde artık kına geldi aynı hareketler.
Yaşa takılma yeğen ancak 25 gösteriyorsun zaten
Tebrikler Ertaç helal olsun vermiş olduğun emeğine. Milli takımı hakediyorsun. Türkiyede iyi kaleci olarak bir Sen ve Mert günok var.tekrar helal olsun sana ellerine ayaklarına sağlık kardeşim. Sayğılar.
Ligde senin kadar risk alıp oyun başlatan kaleci hiç yok ne Muslera ne diğerleri..Bana yaptıkların keyifli ve başarılı geliyor..Tebrik ederim böyle devam yeğen..Takımın en iyisisin şu an:))
Gecen yildan devam ediyor semihle birlikte milli takimi sonuna kadar hak ediyor
Semih ve milli takım rsgjgvnjggv :))
Semih mi ? İlk sutda yine rakible arasinda 2 m vardi ..
Ertaç ve diğer futbolcularımız tam adanalılar
Takım arkadaşlarımin emeğine sağlık derken ironi yapmış... Onların beceriksizliği sayesinde her maç 8-9 önemli kurtarış yapıyorum. Buda beni en çok kurtarış yapan kaleciler arasına sokuyor demek istemiş..
Topu oyuna sokarken fazla risk alıyorsun biraz daha dikkat edersen daha iyi olursun
Şu kaleci başlatırken karşı rakipten 3 oyuncu arasına kendi arkadaşına top atman kadar riskli hareket yoktur, inatla devam ediyorsun vur topa gitsin kardeşim, birde kaleci eline aldığında sanki hızlı başlatacakmışsın gibi hareket yapıyorsun ve yapmıyorsun ya artık komik oluyor. Genel anlamda iyi kalecisin hakkını alıyorsun teşekkürler.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor