"Adana'da bu saatte maç oynatmak cinayettir"

PTT 1. Lig'de Tavşanlı Linyitspor'u zorda olsa 3-2 yenen Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Adana'da bu mevsimde, bu saatte maç oynatmak cinayettir." dedi. 

Karşılaşma sonrası basın toplantısında federasyona yüklenen Mustafa Uğur, iki takımın oyuncularının da canı gönülden tebrik edilmesi gerektiğini vurguladı. Adana'da bu mevsimde saat 14.00'te maç oynatmanın cinayet olduğunu vurgulayan Uğur, "Bunu yetkililerin göz önüne alması gerekir. Maçı 16.00'da 17.00'de oynatın. Burada insanlar mücadele ediyor. Bu iki takımın oyuncuları 3 gün kendine gelemez. Takımları aynı saatte oynatmakla çok şey kazanamazsınız. İnsanlara inanmanız gerekiyor. Kimi 2'de kimi de 5'te oynayacak. Bir tek Kartalspor için bütün takımları bu saatte oynatmak doğru değil. İstanbul'da stat mı yok, onu da geç saate al" dedi. 

Bu şartlarda alınan galibiyetin çok güzel olduğunu ifade eden Uğur, 3 puanın bir çok anlamının olduğunu kaydetti. İlk 6'nın gerisinde kalmadıkları için mutlu olduklarını anlatan Mustafa Uğur şunları söyledi: "Sahaya yansıyan çok güzel hareketler vardı. Çok fazla gol kaçırıyoruz, bunun yanında basit goller yiyerek rakibi umutlandırıyoruz. Ancak oyuncularımızın arzusu isteği birçok şeyin üzerini çiziyor. İki maçımız kaldı, inanıyorum ki bu maçları da alarak play offa kalacağız. Göztepe ve Samsunspor ile oynayacağız. Bu arzu bu inançla oyuncular Demirspor'u ilk 6'ya taşıyacaktır."

 

Yorumlar

adam haklı beyler dağılın.
taktik hataların yüzünden buralardayız hoca daha önce nerdeydiniz ?
hocam bu takımda kalmalısınız..saha dısındakı gayretınız ıstegınız bu takıma olan ınancınızı takdır edıyorum tebrıkler mustafa hoca..
bence hocayla gelecek senede çalışmalıyız.....................iyi bir takım kurdu,inşallah gene dağıtmazlar.....................eğer dağılmazsa bu takım gelecek sene daha iyi oynar................süper lig seviyesi bile var............gözünüzde süper ligi fazla yükseltmeyin.....................sonuçta iş mücadeleden geçiyor..............sadece mücadeleyi 2-3 tık yükseltmeliyiz.................iyi oynadığımız maçları hatırlıyorum..........rize yi orda yendi............adanasporu dağıttı............manisaya nefes aldırtmadı................urfayı,karşıyakayı deplasmanda çarptı................3-3lük konya deplasmanı hiç fena değildi................inşallah play off a kalır da çıkarız.................ama olmazsa seneye bence daha iddalıyız.
söylediklerinin hepsine katılıyorum gardaş, hele şükür doğru yorum yapan biri çıktı.
hoca bırak boş lafları hüseyin le roger e oynattığın sürece yenilmeye hazırız
başka bir maç izliyon galiba ? Hüseyin yokken galibiyete hasret kaldık, roger ise örümcek gibi adamların ayağından topu alıyor. neyin kafasını yaşıyon ?? bu iyi değil alın bunu
Gerçekten çok gol kaçırıyoruz ve acayip derecede komik goller yiyoruz. Tamam yiyelim ama daha fazla atmak zorudayız.. İnanıyoruz kalan 2 maça.. Bu sıcağa rağmen bütün oyuncuları tebrik etmek gerekiyor.
burada olmamızın tek sorumlusu var oda kapalı b üst şuursuzca sezonun başından beri takımı rahatsız edip durdular bu gün bile yaptılar yapacaklarını kim bilir neyin karşılığı ama yazık bu gün riza veya erciyes yerinde biz olabilirdik yazık oldu inşallah bu günlerimizi aramayız
Evet bu sıcak havada futbol oynamak cinayet ama mıstafa hoca sen zaten haftalardır sahamızda galip gelemememizdeki cinayetn sebebebide sensin.haftalardır cinayeti işleyen sen ve yönetimsiniz.çok rahat ilk ikiden şampiyon olarak çıkacakken sen ve yönetim takıma fren yaptırarak cinayet işlemediniz mi ? ilk ikiden kesin olarak çıkacakken,playof şansımızı bile rakip takımların maç sonucuna bakmak artık şart oldu.artık geriye kalan iki maçı alsak bile rakiplerin maç sonuçlarını beklicez.yani playof şansımız çok az.playof rakiplerimizle aramızda puan farkı var,ayrıca karşıyaka hariç diğer rakiplerimizin maçlarıda kolay. büyük ihtimallede trabzonda playof oynıcağına göre işimiz dediğim gibi çok zor.sağolsun yönetim sayesinde ne hesaplar yapar olduk.
bigads kapalı a üst diyecektin heralde :)
Hoca boş boş konuşma az daha yaptıgın değişiklikler yüzünden 3-3 bitecekti maç bırak sıcağı falan takımı göztepe-- samsun maçına hazırla yenilen küme düşecek o yüzden işimiz çok zor.
hoca topçulara 3 gün izin verecek buna zemin hazırlıyor gibi :))
Hocamızın arkasindayiz. Kalede Şener formsuz, defans dökülüyor yol gecen hanı, orta saha 36'lık Kaptana emanet, Juninho zayıf ve güçsüz. İkinci yarı en iyi adamlarımız satıldı, sakatlandı. Bu kadar eksik ve mevcut zayıf kadroyla bizi playoff'a oynatan Mustafa hocaya helal olsun. Gelecek sezon inşallah takımın başında olur.
bence haberads olarak kampanya başlatılmalı ve medya kanalı ile federasyon baskı altına alınıp 15:30 oynanacak maç 17:00 gibi bir saate alınmalıdır,tribünlerin hali ortada mayıs ayında öğle güneşinde adana'da maç yapmak futbolcu ve taraftar sağlığı açısından çok tehlikeli.
adsads sen ne ayaksın sen çık o sıcakta 5 dakika koş bakalım
o sıcaklarda çoook top oynadık yiğenim ama hiç sızlanmadık
bence bu junınhonun şımarıklığına son verilmeli adam maç sonu keremcanada saldırdı dünyanın golünü kaçırıyor birde artistlik yapıyor
BENDE HOCAYI BEĞENMEYENLERDENİM FAKAT,GİDEN OYUNCULARA BAKARMISINIZ İRFAN,LAWAL,MURAT KALKAN,GÖKHAN KABA,JAVİD,KARİM,EMRE HASAN. YERLERİ DOLDUMU GİDENLERİN? NURULLAH DIŞINDA VARSA KATKI YAPAN ELEŞTİRELİM HOCAYI. YÖNETİMİN UFAKÇILIĞI YÜZÜNDEN BU TAKIM BU SENE MAALESEF SÜPER LİGE ÇIKAMAMIŞTIR. İLK YARIDAKİ KADROYU KORUSAYDI DEMİRSPOR ŞU ANDA ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETMİŞTİ. O YÜZDEN HOCAYA FAZLA SALLAMAYALIM DERİM.
tavşanı yendık ya şimdi yonetım göztepeye verir maçı :-)
ya hoca adanada antreman yapıyorsunuz bu sıcaklar bizim için avantaj olacak ne demek sıcak oluyo? tabiki sıcak olacak. gelen takım düşünsün sen niye bunu düşünüyon? ilk defamı sıcak oluyo bundan sonra gece gündüz sıcak olacak ama sen bunu iyi değerlendireceksin.
şu muhalifleri alkışlamak lazım takım bu sıcakta maçı almak için savaşıyor başkan hakemin yalnış hareketini federesyon yetkililireline itiraz ediyor çok bilmiş bizim muhalif yandaşlarda yönetim istifa diyor zizin derdiniz üzüm yemek degil bagcıyı dövmek beyler olmasa her maça elinize demir çubuklar alın öyle gelin saldırın pratokola berki yönetimi böyle korkutursunuz o zaman kendi seçtiginiz yönetinler olurda mutlu olursunuz yeni sezonda bu yıl nasıl olsa biti..
sezon bitmiş önderin yenimi aklına gelmiş tff ye itiraz ?? sezon boyunca takım lime lime doğrandı hakemler tarafından, adama günaydın derler aga

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor