Adana Demirspor'a destek

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, Pazartesi günü 5 Ocak Stadı’nda saat 20.00’da Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek olan Adana Demirspor’u ziyaret ederek destek verdi.
 
Mavi-laciverti kulübün Başkanı Önder Serin, 2. Başkan Ali Uğur Akbaş, Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Çimen, Basın Sözcüleri İzzettin Turgut, Casim Korkmaz, Federasyon Sorumlusu Kutfedi Kılınç ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Yarar’ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan MHP Adana Milletvekili Yılmaz ve Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü, Adana Demirspor’un 2 Mart Cumartesi günü düzenleyeceği 72. Kuruluş balosuna deste olacaklarını ifade etti.
 
Teknik direktör Mustafa Uğur ile de bir süre sohbet eden Yılmaz ve Sözlü, Adana Demirspor’a, Kayseri Erciyesspor maçında başarılar diledi.

Yorumlar

Adanademirsporumuza desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.
formalite destek görünen birşey yok seçime yatırim ,zaten bu yönetimde bir sürü aç, meclis üyesi var ve sadece rant için ordalar,kulübü sötmüren sömurene
hüseyin sözlüye birinin ceketini nasıl düğmeleyeceğini söylemesi gerek. 3 düğmeliyse orta düğme, 2 düğmeli ise alt düğme iliklenir. :)
seyfi mecliste cansiparane yönetimi savunacak tiynette bir insan olduğunu göstermişti, hem de olayları çarpıtarak. kimlerin ne tür hesapları olduğunu bu fotograf çok iyi gösteriyor.

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor