“Adana Demirspor benim evim, yuvam"

Adana Demirspor Erçağ Evirgen ile de anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor Tesisleri’nde düzenlenen törende mukaveleyi imzalayan Erçağ, “Adana Demirspor benim evim, yuvam. Benim kulübümde kalmamı sağlayan Başkanımız Sayın Mustafa Tuncel ve tüm yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte çok iyi bir kamp dönemi geçirip, sezona zımba gibi başlayacağız. Adana Demirspor’da bir kez yaşadığım şampiyonluğun ikincisini de bu sezon yaşamak istiyorum” şeklinde konuştu.

Eçağ’ı tebrik edip, başarılar dileyen Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili, Altyapı ve Amatör Kulüpler Sorumlusu Aziz Kaya da, “Erçağ’ın tekrar aramızda kalması hepimizi mutlu etti. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

yuvana hoş geldin erçağ hayırlı uğurlu olsun geçen sezon 1.ligde tecrübe kazandınız bu sene şampiyonluk bekliyoruz,bolu kampında ona göre çalışın.
Trakya'nın gülü, Demirspormuzun hırs küpü. Bu sene de üstüne koy, patlat füzeleri! Tribünleri coştur. Raşit usta da geldi, Şener, Rıdvan, Keremcan, Burak. Sizler bu takımın ruhusunuz, kimyasısınız, bir şampiyonluk daha yakışır..
Sırada forvet var juninhonun yanına söyle yabancı sağlam bi futbolcu lazım bide bi iki takviye daha yapılsa iyi olur defansa . Gelen atak gol oluyor .
takımda kalarak en iyisini yaptın kariyerin burda oldu senin . bu sene mersinede koy çıldırt bizi erçağğ ...
hayIrlI ugurlu olsunda... bu kadar seyden sonrada hala tribunlere oynamaya kalkmayalIm lutfen ! yuvammIs, forma askIymIs, seyirciye hayranmIs palavralarInI gecelim artIk lutfen yani kimse kimseyi saf yerine koymasIn. demisporla devam etmeyi uygun bulmussun hayIrlI ugurlu olsun tekrar.
merak etme ilk maçta size yine 40 metreden sallar seninde hararetini alır ...sporlu kardeşim , senin gibi mandalinaspor taraftarları bu siteye ne diye girer yorum yazarsınız bilmemki :)
hiç adam aslen malatya takımı gibi yorum mu yazmış bence doğru söylemiş neredeydi bugune kadar kimse yalan haber yapmaz sana 450 versinler sen 650 iste bumu forma aşkı ne yapmışsın ki almanyada fransada sıradan takımın yıldızları almıyor bu kadar para orada yüzde 50 vergide var burada herşey cukaya neysem erçağ sakın kazma kazma topa vurma maratonda senin hatalarını bekliyecem kim yayınlamaz ... anladınız
sen tanımazsın kardeş o adam mandalinasporlu ok
okudugunu anlIyacak kalite ve egitimden yoksunlar,sizin gibi kapasitesizler yorum yazIyor iste... bunun neyine cevap verecemki?
sakin ol be gthan maytap kardeş mbillayla kibongu takımda tutabilirseniz bence kümede kalırsınız üzülme yav
once adam ol herkesin ailesi tarafIndan verilmis ismine saygIlI olmayI bil terbiyesiz. senin gibi kisiligi oturmamIs cahillere cevap vermek zorunda kalmak beni uzuyor.zaten gercek taraftar birbirini anlIyorda sizin gibi cahil, yalaka, menfaatcilerede cevap vermeye gerek yok zaten
sayın admin, yorumlarda küfür var körmüsün bari yıldız koy
en çok parayı demirspor vermiştir o yüzden kalmıştır
sn aziz kaya gömleği nereden almış öğrenme imkanımız varmı sn admin ? veya bilen varsa yazsın,cidden çok güzel bir gömlek ,hangi mağazada var acaba ?
dominostan almış panpa
o gömleklerden çok ya çarşıda böle küçük dükkanlarda çok öle gömlekler araştır bulursun bendede var 2 3 tane mavi lacivert gömlek:D
bendede çokta, bu gömlek sanki biraz kaliteli gibi terletmez kumaştan yapılmış sanıyorum kareli falan ,neyse bulurum artık
iyiki kaldın erçay bu sene şabyonluk isteris
hay gömleğinizinde ....:))

Yeni yorum ekle

İlgili Kulüp: 
Adana Demirspor